LIFE
SPONSORED

Η Μυρτώ Κάζη δίνει μεγάλες μάχες στο σίδερο

Οι δουλειές του σπιτιού είναι μια καθημερινή ‘μάχη’. ‘Μάχη’ με τον χρόνο για να προλάβεις να τα κάνεις όλα, ‘μάχη’ με τον εαυτό σου για να βρεις το κουράγιο και την όρεξη να κάνεις όλες αυτές τις δουλειές που – κακά τα ψέματα – δεν είναι ιδιαίτερα ευχάριστες για κανέναν. Το σιδέρωμα βρίσκεται για πολλούς ψηλά στη λίστα με τις χειρότερες δουλειές του σπιτιού και το ίδιο ψηλά στη λίστα με τις πιο σημαντικές. Κάθε ρούχο, κάθε ύφασμα θέλει ιδιαίτερη φροντίδα, τώρα περισσότερο από ποτέ, ακριβώς επειδή είναι πολύ σημαντικό να σιδερώνουμε καλά όλα τα ρούχα όλα τα υφάσματα για να #menoumeasfaleis. Ναι, πλέον και τις μάσκες μας.

 

Όπως σε κάθε ‘μάχη’, λοιπόν, έτσι και σε αυτή χρειάζεσαι τον κατάλληλο σύμμαχο για να γίνονται όλα λίγο πιο εύκολα. Η Philips, ως η κορυφαία μάρκα παγκοσμίως στο σιδέρωμα και στα συστήματα ατμού φροντίζει γι’ αυτό δημιουργώντας τα “Philips Ironing Battles”, τέσσερις ‘μάχες’ που θα δοθούν πάνω από μία σιδερώστρα. Η Μυρτώ Κάζη, ως μαμά δύο παιδιών και γυναίκα με πολλές υποχρεώσεις στην καθημερινότητά της, ξέρει πολύ καλά τι θα πει ‘μάχη’, γι’ αυτό και θα λάβει μέρος στα “Philips Ironing Battles”, με ‘όπλο’ της το Philips σίδερό της.

Η μάχη θα δοθεί μέσω IG TV live video ανάμεσα στην Μυρτώ Κάζη και έναν follower της, ο οποίος/η οποία ανεξαρτήτως αποτελέσματος θα κερδίσει ένα σύστημα σιδερώματος Philips, ενώ μια έκπληξη θα περιμένει και έναν τυχερό που θα παρακολουθεί το live. Τα ρούχα που θα κληθούν να σιδερώσουν οι δύο συμμετέχοντες στο battle θα είναι δύο πουκάμισα, δύο τζιν, δύο προστατευτικές μάσκες και ένα λινό ή βαμβακερό.

Μείνει συντονισμένος από 5/6 στο Instagram account της αγαπημένης παρουσιάστριας και μαμάς και ετοιμάσου για τα Philips Ironing Battles. Και ας κερδίσει ο καλύτερος!

Η Μυρτώ Κάζη είναι η μία από τους τέσσερις celebrities-Influencers που θα επιδοθούν σε μάχη. Δημήτρης Ουγγαρέζος, Κατερίνα Ζαρίφη και Γρηγόρης Γκουντάρας είναι οι άλλοι τρεις που θα δοκιμάσουν τις δυνάμεις τους στο σιδέρωμα και θα κληθούν να βγάλουν ‘νοκ άουτ’ τους αντιπάλους τους, χαρίζοντάς τους όμως ένα πολύ ωραίο δώρο.

Αυτά τα battles θα μπορούσαν να είναι και ένας τρόπος για να κάνεις το σιδέρωμα πιο διασκεδαστικό. Όταν μάλιστα έχεις τα κατάλληλα ‘όπλα’ στη φαρέτρα σου, όλα γίνονται ακόμα πιο εύκολα. Για εσένα που ψάχνεις έναν τρόπο για να δεις το σιδέρωμα με άλλο μάτι, η Philips κατασκευάζει καινοτόμα ατμοσίδερα, σίδερα με γεννήτρια ατμού και συσκευές ατμού που δίνουν εντυπωσιακή εμφάνιση στα ρούχα σου με τον πιο γρήγορο και αποτελεσματικό τρόπο για να κάνει ‘παιχνιδάκι’ μία από τις πιο παρεξηγημένες δουλειές του σπιτιού.

Δεν θα σε πιάνει “πονοκέφαλος” στη θέα των ρούχων που περιμένουν. Δεν θα σκέφτεσαι από την ώρα που βάζεις τα ρούχα στα άπλυτα ότι θα χρειαστούν σιδέρωμα και το καλύτερο απ’ όλα είναι ότι θα τους δίνεις τη φροντίδα και την προσοχή που χρειάζονται, ειδικά εν μέσω πανδημίας. Σε αυτό θα σε βοηθήσει ο συνδυασμός καινοτόμων χαρακτηριστικών κορυφαίας τεχνολογίας που προσφέρει ένα αψεγάδιαστο, αποτελεσματικό αλλά και ξεκούραστο σιδέρωμα σε πολύ λιγότερο χρόνο.

Ο εξελιγμένος αισθητήρας κίνησης που διαθέτει το σύστημα σιδερώματος GC9682/80 έχει την ικανότητα να ανιχνεύει με μεγάλη ακρίβεια κάθε σου κίνηση, με αποτέλεσμα να παρέχει αυτόματα την ιδανική ένταση και ποσότητα ατμού που χρειάζεται κάθε ύφασμα για να απομακρύνονται ακόμα και οι πιο δύσκολες τσακίσεις. Το ακόμα πιο ωραίο είναι ότι δεν χρειάζεται να ρυθμίζεις συνεχώς την θερμοκρασία ξεχωρίζοντας κάθε φορά τα υφάσματα, αφού η τεχνολογία OptimalTEMP κάνει τη δουλειά για εσένα κι εσύ εξοικονομείς χρόνο, τον οποίο μπορείς να αφιερώσεις αλλού. Με ειδικά φίλτρα τα οποία απορροφούν το θόρυβο από τον ατμό, το σιδέρωμα γίνεται σχεδόν αθόρυβο, ενώ το σύστημα καθαρισμού των αλάτων Easy De-Calc Plus, εξασφαλίζει τη μέγιστη απόδοση της γεννήτριας ατμού για τα επόμενα χρόνια.

Πρακτικά, όλα τα παραπάνω σημαίνουν δύο πράγματα: Αφενός ότι αν δεν αγαπάς το σιδέρωμα, τα συστήματα σιδερώματος Philips θα σε κάνουν να το αγαπήσεις και αφετέρου ότι θα βρεις (επιτέλους) τον χρόνο για να κάνεις πράγματα που αγαπάς και σε ‘γεμίζουν’. Αυτή τη μάχη θα την κερδίσεις.