ΜΟΔΑ
SPONSORED

Η MCM αποκαλύπτει τη νέα συλλογή άνοιξη/καλοκαίρι 2022

Ο γερμανικός οίκος μόδας, για την σεζόν Άνοιξη/Καλοκαίρι 2022 μάς μεταφέρει σε ένα ανέμελο λαμπερό ταξίδι και μας ξυπνά ένα αίσθημα ευφορίας. Μέσα από ζωντανές αποχρώσεις, τολμηρά και ζωηρά γραφικά, μας καλεί να συμμετέχουμε σε μια εξερεύνηση ώστε να ξαναβρούμε τη χαρά και την ευτυχία. Η μόδα γίνεται ένα με τη λειτουργικότητα, και η τόλμη συναντά την πρακτικότητα. Η αντίφαση μεταξύ του προσεγμένου ντυσίματος και της άνεσης παίρνει μορφή μέσα από δομημένες και αποδομημένες γραμμές.

Πολλά σχέδια της τελευταίας συλλογής απεικονίζουν τη κινητικότητα και την ελευθερία, οι οποίες αποτελούν αναπόσπαστα στοιχεία του DNA της ΜCM. Το παραδοσιακό Visetos Monogram, αλλά και το νεότερο λογότυπο του οίκου Cubic Monogram πρωταγωνιστούν στη νέα σειρά ready-to-wear και στα αξεσουαρ. Η σειρά Mena με δερμάτινες τσάντες μας συστήνεται, φέροντας ένα νέο χαρακτηριστικό κούμπωμα. Ένα νέο ξεκίνημα σηματοδοτείται με την ανανεωμένη luxe έκδοση του εμβληματικού σακίδιου Stark.

Ζωντανές αποχρώσεις σε πράσινο, ροζ και κίτρινο έρχονται σε αντιπαράθεση με τις παστέλ εκδοχές τους, δημιουργώντας τολμηρές εκδόσεις οι οποίες παίζουν και με τα δύο μονογράμματα του οίκου. Η νέα συλλογή περιλαμβάνει ποικιλία από δέρματα και παρουσιάζει υλικά όπως πλεκτό ζακάρ, νάιλον, μαλλί, μετάξι αλλά και βιώσιμα υλικά, από οργανικό βαμβάκι, econyl, oργανικό μετάξι ώς και οργανικό τζιν.

«Για τη νέα σεζόν δίνουμε μια άλλη οπτική, χρησιμοποιώντας υπάρχοντα στοιχεία ως παράθυρο για το μέλλον, εξυμνώντας την ταξιδιωτική κληρονομιά του οίκου μέσα από μια συλλογή εμπνευσμένη από την ελευθερία της έκφρασης και της κίνησης», αναφέρει ο Dirk Schönberger, Global Creative Officer.

Η τελευταία συλλογή παρουσιάζει ανοιξιάτικα looks με ανάλαφρα χρώματα, τα οποία είναι διαθέσιμα στα καταστήματα από τον Φεβρουάριο του 2022.

Η συλλογή είναι διαθέσιμη στη boutique MCM, Εμμανουήλ Ξάνθου 2, Κολωνάκι, Αθήνα, στα πολυκαταστήματα Attica και στα καταστήματα Καλογήρου.