ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

Η κίνηση της Άντζελας Γκερέκου όταν έπαιξε τραγούδι του Τόλη Βοσκόπουλου στη Γη της Ελιάς, συγκίνησε το Twitter

Papadakis Press

«Με μια λέξη θα σου πω ότι και η δική μου η ζωή μαζί του ήταν ανεπανάληπτη, όπως ανεπανάληπτος ήταν κι εκείνος», είπε για τον Τόλη Βοσκόπουλο η Άντζελα Γκερέκου στην Ελένη Μενεγάκη την Πέμπτη, 30 Ιουνίου, όταν βρέθηκε καλεσμένη απέναντί της. Ο Τόλης Βοσκόπουλος έφυγε από τη ζωή στις 19 Ιουλίου, 2021 κι έναν χρόνο μετά, η ηθοποιός που πρωταγωνιστεί στη σειρά Η Γη της Ελιάς, μίλησε για την «ευλογία που υπήρχε, υπάρχει και θα υπάρχει» στη ζωή της.

«Αυτό που αφήνει ο Τόλης είναι αγάπη. Αυτό που αφήνουν οι άνθρωποι που φεύγουν στις ζωές μας είναι αγάπη. Θέλω πολύ να ευχαριστήσω τον κόσμο, γιατί μου δίνει τεράστια δύναμη και σε εμένα και στην οικογένειά μου και στο παιδί μου», είπε χαρακτηριστικά η Άντζελα Γκερέκου στη συνέντευξή της, στην οποία μίλησε για το βιβλίο που είχε ξεκινήσει να γράφει ο σύζυγός της πριν φύγει από τη ζωή και το οποίο η ίδια επιθυμεί να συνεχίσει. Η συνέντευξή της στην εκπομπή Ελένη ήταν τουλάχιστον συγκινητική. Πιο συγκινητική ακόμα όμως, ήταν μία σκηνή στην οποία πρωταγωνίστησε το ίδιο βράδυ, στο τελευταίο επεισόδιο της σειράς Η Γή της Ελιάς για φέτος.

Το τελευταίο επεισόδιο της σειράς Η Γη της Ελιάς του Mega, είχε χαρές καθώς οι ήρωες του, Φίλιππος (Διονύσης Παπανδρέου) και Βασιλική (Ιφιγένεια Τζόλα) παντρεύτηκαν. Η ηρωίδα που υποδύεται η Άντζελα Γκερέκου, η Αθηνά, ήταν ανάμεσα στους καλεσμένους του γάμου. Κατά τη διάρκεια του τηλεοπτικού γλεντιού ακούστηκε η φωνή του Τόλη Βοσκόπουλου, να τραγουδά το Πριν χαθεί το όνειρό μας. Ο γαμπρός χόρευε και η Άντζελα Γκερέκου φαινόταν στο βάθος να σιγοτραγουδά. Κάποια στιγμή γύρισε το βλέμμα της προς τον ουρανό.

Μπορεί η σκηνή να περνούσε απαρατήρητη, αλλά οι φανατικοί τηλεθεατές της σειράς και σχολιαστές του Twitter την εντόπισαν και τη μοιράστηκαν μαζί με τα σχόλιά τους. Το Twitter «λύγισε» με αυτή την ανθρώπινη στιγμή που ένωσε την αληθινή ζωή με τη μυθοπλασία.

Ο χαρακτήρας που υποδύεται, η Αθηνά, συνελήφθη βίαια στο τέλος του ίδιου επεισοδίου για τη δολοφονία του Δημήτρη. Το μυστικό που κουβαλούσε για χρόνια η Αθηνά Νομικού, το ότι δεν ήταν γιος της, αλλά εραστής της, αποκαλύπτεται και παρόλο που το κοινό ξέρει ότι είναι αθώα, την είδε να απομακρύνεται από τον γάμο για να καταλήξει στο κρατητήριο. Μπορεί το επεισόδιο να τέλειωσε με τη βίαιη σύλληψη της Αθηνάς, ωστόσο, η στιγμή αυτή που η Άντζελα Γκερέκου βγήκε από τον χαρακτήρα της και κοίταξε τον ουρανό, είναι αυτή που θα μείνει στην ιστορία από το επεισόδιο.

Η Άντζελα Γκερέκου θα επιστρέψει στα τηλεοπτικά της καθήκοντα στη Γη της Ελιάς, την επόμενη, δεύτερη σεζόν της σειράς του Mega.

«Είναι ευτυχία και χαρά να εργάζομαι και να συνεργάζομαι σε αυτή τη σειρά με εξαιρετικούς ανθρώπους όπως ο Αντρέας Γεωργίου που αγαπώ πολύ. Αγαπώ την ψυχή του και που έχει κάνει δύναμη και αγάπη για τους άλλους τον πόνο που έχει νιώσει κάποτε ως παιδί. Όλη αυτή η συγκυρία με βοήθησε. Θέλω να πω ένα ευχαριστώ για όλη την αγάπη του κόσμου κυρίως, αλλά και για αυτή την ευτυχή συγκυρία», είχε πει χαρακτηριστικά στην εκπομπή Ελένη για τη συμμετοχή της στη σειρά.