ΣΠΙΤΙ

Η Kim Cattrall πουλάει την έπαυλη στα Hamptons. Μήπως σου περισσεύουν 3,25 εκατομμύρια δολάρια;

Arthur Mola/Invision/AP

Το 1998 η Kim Cattrall αγοράζει για 450.000 δολάρια μία έπαυλη στα Hamptons για να μπορεί να ξεφεύγει από τη βοή του κέντρου. Το «καταφύγιό» μου έλεγε στους φίλους της. Εκεί παντρεύτηκε και τον σύζυγό της, Mark Levinson, με τον οποίο έμεινε μαζί μέχρι το 2004.

Η Kim Cattrall αγάπησε την περιοχή από την πρώτη στιγμή που είδε το ακίνητο. «Λατρεύω να ανοίγω τις πόρτες και να αφήνω τον αέρα της θάλασσας να μπαίνει μέσα στο σπίτι» συνήθιζε να λέει.

H έπαυλη της Kim Cattrall στα Hamptons

H Vivian Marino, συντάκτρια του New York Times με ειδίκευση σε θέματα real estate, ανέφερε πως το πωλητήριο μπήκε και η έπαυλη της Kim Cattrall διατίθεται για 3,25 εκατομμύρια. Τη λες και πολύ καλή κίνηση, από επιχειρηματικής άποψης.

Η έπαυλη διαθέτει υδρομασάζ, αίθουσα προβολής κι ένα ξεχωριστό studio. Το ξύλο είναι το υλικό που κυριαρχεί τόσο στο πάτωμα όσο και στα ταβάνια.

Το φυσικό φως είναι το κλειδί και τα μεγάλα παράθυρα του επιτρέπουν να λούζει όλα τα δωμάτια. «Από την πρώτη στιγμή που θα μπεις μέσα θα καταλάβεις πως το φυσικό περιβάλλον είναι ένα με το εσωτερικό».

Πάντα ήθελα ένα ήσυχο παραθαλάσσιο σπίτι έξω από το glam της πόλης. Ένα σπίτι στο οποίο θα μπορούσα να προστατεύσω την ιδιωτική μου ζωή, να χαλαρώνω και να αποσυμπιέζομαι» είχε πει η Kim Cattrall σε συνέντευξή της.

«Σκέφτηκα να πουλήσω το σπίτι όταν πήραμε διαζύγιο με τον Mark αλλά δεν το έκανα. 16 χρόνια μετά νομίζω έφτασε η στιγμή να το κάνω».