ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

Η Κάτια Ζυγούλη με δική της εκπομπή στην ΕΡΤ

instagram.com/katiazygouli

Η Κάτια Ζυγούλη επιστρέφει τηλεοπτικά και κάνει την πρώτη της απόπειρα στην παρουσίαση προγράμματος με δική της εκπομπή. Θυμίζουμε πως το 2015 είχε παρουσιάσει το MadWalk. Η Κάτια Ζυγούλη θα βρεθεί στο τιμόνι της εκπομπής «Ιστορίες Μόδας» της ΕΡΤ.

Ιστορίες Μόδας

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Δημόσιας Τηλεόρασης αποφάσισε να εγκρίνει το αίτημα και η Κάτια Ζυγούλη θα παρουσιάσει την εκπομπή «Ιστορίες Μόδας με την Κάτια Ζυγούλη» που θα προβάλλεται από την ΕΡΤ2.

Η εκπομπή θα ανατεθεί σε εξωτερική παραγωγή, όπως ήδη συνέβαινε και ο αριθμός των επεισοδίων που έχουν εγκριθεί ανέρχεται στα 20.Το κάθε επεισόδιο θα είναι διάρκειας 45 λεπτών και θα κοστίζει 8.982 ευρώ.

Οι εκπομπές θα αντλούν θεματολογία από την ελληνική μόδα, το κόσμημα, τα social media, τους influencers, τη φωτογραφία και το θέατρο.

H Κάτια Ζυγούλη και το GNTM

Λίγες ημέρες νωρίτερα η Κάτια Ζυγούλη είχε παραχωρήσει συνέντευξη στον stand up comedian, Κώστα Μαλιάτση και αποκάλυψε πως είχε κάνει δοκιμαστικό ως κριτής για το GNTM, αλλά την απέρριψαν.

«Έκανα τον σταυρό μου που δεν με πήραν. Θα έμπαινα σε μια διαδικασία να κρίνω κορίτσια πολύ νέα, αισιόδοξα και φρέσκα με δικά μου κριτήρια. Είμαστε όλοι φανταστικοί κριτές. Δεν θέλω να είμαι μια από αυτούς. Κρίνω πολύ αυστηρά τον εαυτό μου και προσπαθώ να το αποβάλλω» ανέφερε.