ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

Η Κατερίνα Ζαρίφη εξηγεί γιατί απέτυχε η συνεργασία με τον Νίκο Μουτσινά

NDP Photo Agency

Η Κατερίνα Ζαρίφη βρέθηκε στην εκπομπή «Σημείο συνάντησης» μαζί με την Ντορέττα Παπαδημητρίου και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και στη συνεργασία της με τον Νίκο Μουτσινά στον Ant1.

Η Κατερίνα Ζαρίφη μαζί με τον Νίκο Μουτσινά ανέλαβαν τον Πρωινό Καφέ την περίοδο 2008-2009. Η συνεργασία έληξε άδοξα και η Κατερίνα, σχεδόν μία δεκαετία μετά, εξηγεί το γιατί.

«Αυτή η εκπομπή κόπηκε τον Μάρτιο. Πιστεύω ότι τότε περισσότερο έφταιγα εγώ και όχι ο Νίκος Μουτσινάς. Ήμουν κότα. Δεν πίστεψα, δεν είχα την εμπιστοσύνη που είχαν οι άλλοι σε μένα ότι θα το βγάλω πέρα αυτό. Τότε υπήρχαν κανάλια που, από τις 10 το πρωί μέχρι τις 12 το βράδυ, είχαν τις γνωστές εκπομπές που βάζεις τρεις ανθρώπους που μας έβριζαν κατ’ εξακολούθηση.

Πολλές τέτοιες περιπτώσεις. Νομίζω ότι τόσο bullying τηλεοπτικό, εκείνη την εποχή, μαζί με τον Νίκο Μουτσινά δεν πρέπει να έχει ξαναφάει πρόσωπο στην τηλεόραση. Δεν μας ήθελαν γιατί, για τότε, ήμασταν κάτι διαφορετικό. Ήμασταν, νομίζω, μπροστά και είχαμε κάνει πράγματα που ήταν μια άλλη κατάσταση από τη συνηθισμένη.

Τη μέρα που κοπήκαμε με τον Νίκο είχαμε μέσο όσο 27% στην εκπομπή. Θέλω να πω πως ήταν όλο λίγο περίεργο. Δεν ήξερε και ο κόσμος τι να περιμένει από εμάς, ίσως να μην επικοινωνήθηκε και σωστά τι έπρεπε να περιμένει από εμάς.

Πραγματικά δεν καταλάβαινα γιατί μας βρίζουν οι άνθρωποι. Δεν υπήρχε αυτό το πράγμα. Επηρεάστηκε και ο Νίκος. Και τότε χάσαμε και οι δύο γιαγιά και παππού» εξήγησε.