ΕΞΟΔΟΣ

Sunday Funday: Η ιδανική Κυριακή του σεφ Άλεξ Τσιοτίνη

Στο σημερινό Sunday Funday, τα φώτα του μάς δίνει ένας εξαιρετικός Αθηναίος σεφ. O Άλεξ Τσιοτίνης είναι σεφ και ιδιοκτήτης του εστιατορίου CTC, έχει μεγαλώσει στα Πατήσια και τα τελευταία χρόνια μένει στην Καισαριανή. Και όπως θα διαπιστώσεις, αγαπά το κέντρο και θα τον βρεις να τριγυρνάει εκεί τις Κυριακές. Για ρίξε μια ματιά στα αγαπημένα του μαγαζιά και για ποιους λόγους στα συστήνει. Άντε και καλή Κυριακή να έχουμε.

Για καφέ, θα μείνουμε στη γειτονιά (στην ευρεία έννοια του όρου δηλαδή) αφού θα προτείνω για μεγάλη ευκολία το Rabbit Punch στο Παγκράτι,
Αν όμως έχει περάσει λίγο η ώρα και πεινάς κιόλας τη θέση του παίρνει το Frater and Sorror ή το Queen Bee στο Κολωνάκι, ανάλογα με τη διάθεσή σου. Και κάπως έτσι ξεκινά το δικό μου Sunday Funday.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Ready for the weekend! Are you? 😍 🎄 @queenbee.athens . . . #QueenBeeAthens #QueenBeeKolonaki #DownTownAthens

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Queen Bee (@queenbee.athens) στις

Για ποτό, οι επιλογές είναι πάντα αρκετές. Θα με δεις συχνά στο Clumsies, δεν ξεχνάμε όμως το CV distiller που είναι και στη γειτονιά μου και το αγαπάω.

Για κυριακάτικο φαγητό, αν θέλω κάτι χαλαρό, την καρδιά μου χει πάρει το Λοκάλι τον τελευταίο καιρό. Το Phita είναι κάτι πιο ψαγμένο, αλλά με πολύ χαλαρό χαρακτήρα. Από την άλλη, αν λαχταράς γκουρμεδιά , θα σου πρότεινα το Botrini’s.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

ΦΙΤΑ by @boriscoridian

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη ΦΙΤΑ (@phitathens) στις