ΣΠΙΤΙ

Η Ευγενία Δημητροπούλου έχει ένα minimal σαλόνι και ένα καταπράσινο μπαλκόνι που θα ζηλέψεις

Instagram.com/evgenia.dimitropoulou

Την Ευγενία Δημητροπούλου την έχεις θαυμάσει πολλές φορές μέσα από διάφορους ρόλους της σε τηλεοπτικές σειρές (με πιο πρόσφατη τη δραματική σειρά του AΝΤ1, Ήλιος) είτε μέσα από ερμηνείες της στο θεατρικό σανίδι. Σε καθημερινή βάση, πάντως, μπορείς να τη θαυμάζεις, μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. Εκεί τα πράγματα είναι λίγο πιο χαλαρά κι όχι τόσο επίσημα. Εκεί, η Ευγενία Δημητροπούλου μάς αποκαλύπτει πτυχές και απλές στιγμές της δικής της καθημερινότητας. Ανάμεσα σε αυτές τις στιγμές, βρίσκονται κι εκείνες που η ηθοποιός περνάει χρόνο μέσα στο σπίτι της, το προσωπικό της καταφύγιο.

Πολλές φορές, λοιπόν, λένε πως τα πιο απλά πράγματα είναι και τα πιο ωραία κι αυτά που απολαμβάνεις περισσότερο τελικά στη ζωή. Και η Ευγενία Δημητροπούλου, έχει βρει την δική της πιο απολαυστική απλότητα, μέσα στο ίδιο της το σπίτι, το οποίο αντικατοπτρίζει ακριβώς το νόημα της παραπάνω έκφρασης. Μία ματιά στις παρακάτω φωτογραφίες, θα σε πείσει.

Η Ευγενία Δημητροπούλου έχει βρει την ουσία στα απλά πράγματα και το σαλόνι της δεν αποτελεί εξαίρεση

Ένας minimal, γκρι καναπές, 3 σειρές από ράφια που στην «πλάτη» τους «κουβαλάνε» πολλά βιβλία και μερικά διακριτικά διακοσμητικά, μία κιθάρα που στέκει παραδίπλα, ένα καταπράσινο φυτό εσωτερικού χώρου, ένα minimal, λευκό φωτιστικό με ξύλινη βάση και το λευκό κάδρο που φιλοξενεί ένα εντυπωσιακό έργο αφηρημένης τέχνης, συνθέτουν το πιο minimal σαλόνι που δεν χάνει την αισθητική του. Κάτι παραπάνω ξέρει η Ευγενία Δημητροπούλου!

Το – βγαλμένο από όνειρο – παιδικό δωμάτιο της κόρης της

Τα στιγμιότυπα που μας έχει χαρίσει η Ευγενία Δημητροπούλου μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, περιλαμβάνουν κι αυτά με το παιδικό της μικρής της κόρης, Εύας. Οι παστέλ αποχρώσεις, τα ξύλινα έπιπλα σε λευκές αποχρώσεις, τα ξύλινα κάδρα πάνω από την αλλαξιέρα, οι ζωγραφισμένες φιγούρες στον τοίχο και μερικά λούτρινα αρκουδάκια, συνθέτουν το πιο ονειρικό παιδικό δωμάτιο.

Μέσα από μία φωτογραφία στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η ηθοποιός γνωστοποίησε το γεγονός πως έγινε για πρώτη φορά μαμά τον Δεκέμβριο του 2021, υιοθετώντας ένα κοριτσάκι από τη Σιέρα Λεόνε. «Ο σκοπός μας ήταν να αλλάξουμε τον ρου της ιστορίας ενός παιδιού, όπου και αν γεννήθηκε, όποιο χρώμα και να έχει, όπως και να είναι τα μαλλιά του», ανέφερε μεταξύ άλλων η Ευγενία Δημητροπούλου στην πρώτη της συνέντευξη στην εκπομπή Dot., από τη στιγμή που έγινε μαμά.

Η Ευγενία Δημητροπούλου και ο – γεμάτος λουλούδια – εξωτερικός χώρος

Ο εξωτερικός χώρος του σπιτιού, δεν θα μπορούσε να μην αποπνέει γαλήνη και μινιμαλισμό. Κι αυτή η ηρεμία επιτυγχάνεται πάνω απ’ όλα με τα φυτά που κατακλύζουν κυριολεκτικά κάθε γωνιά της βεράντας. Σίγουρα η Ευγενία Δημητροπούλου παίρνει την πιο βαθιά ανάσα καθαρού αέρα στη βεράντα της!