ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

Η Ελεονώρα Μελέτη σχολίασε την κόντρα Καινούργιου – Μαλέσκου. Ο κακός χαμός

Alpha

Ο κακός χαμός, είναι μία αρκετά light έκφραση, που μπορεί να χρησιμοποιήσει κανείς, για να περιγράψει τα λόγια που ανταλλάζουν μιλώντας η καθεμία στον «αέρα» της εκπομπής τους, η Κατερίνα Καινούργιου και η Ιωάννα Μαλέσκου. Μία νέα κόντρα δεν είναι απλά στα σκαριά, έχει φουντώσει ήδη. Μάλιστα το θέμα της μεταξύ τους κόντρας, σχολιάστηκε και από μία τρίτη εκπομπή, από το Mega Καλημέρα και την Ελεονώρα Μελέτη.

Για να σε βάλω στο κλίμα, όλα ξεκίνησαν όταν η εκπομπή Super Κατερίνα πρόβαλε δημοσίευμα, σύμφωνα με το οποίο η εκπομπή Love It με την Ιωάννα Μαλέσκου θα μετακινηθεί στο σαββατοκύριακο και στη θέση της θα βρεθεί η εκπομπή Όλα γκουντ με τον Γρηγόρη Γκουντάρα και τη Νάταλι Κάκαβα («ή δεν ξέρουμε τι άλλο» όπως είπε η Έλενα Πολυκάρπου). Στην ίδια εκπομπή, η Κατερίνα Καινούργιου ανέφερε ότι είναι πολύ νωρίς για όποιο συμπέρασμα μετά από 1 μόλις μήνα τηλεοπτικής σεζόν, ενώ ο συνεργάτης της, Χάρης Λεμπιδάκης, ανέφερε ότι και ο ΣΚΑΪ διαψεύδει την είδηση. Επιπλέον η κάμερα της εκπομπής είχε συναντήσει την Ιωάννα Μαλέσκου η οποία είχε αρνηθεί να παραχωρήσει δηλώσεις. Ανάμεσα σε όσα ακούστηκαν στην εκπομπ, ήταν πως o ΣΚΑΪ είναι θορυβημένος από τα νούμερα και την απόδοσή της Ιωάννας Μαλέσκου στο κανάλι. Η Ιωάννα Μαλέσκου στην εκπομπή Love It την ίδια ημέρα σχολίασε με φαρμακερές ατάκες το ρεπορτάζ, την εκπομπή Super Κατερίνα και την Κατερίνα Καινούργιου την ίδια.

«Συγγνώμη μου συγκρίνεις τώρα την Κατερίνα Καινούργιου με την Ελένη Μενεγάκη;», «Δεν προλαβαίνω να δω την εκπομπή της Κατερίνας. Νόμιζα ότι έχουμε καλές σχέσεις ή είχαμε καλές σχέσεις», «Δεν έχουν θέματα στην εκπομπή μάλλον. Κάπου να υπάρχουν όρια», «Να μην γινόμαστε νούμερα για τα νούμερα…», «Τουλάχιστον ένας στοιχειώδης σεβασμός για ανθρώπους που έχουν περάσει πολλά σκαμπανεβάσματα και μονοπάτια μέχρι να φτάσουν να ισορροπήσουν. Δεν ξέρω πού να φτάσουν, όπου επιθυμούν», «Νιώθω ότι είναι σαν ανθρωποφαγία. Ρε παιδιά τηλεόραση κάνουμε… Μια δουλίτσα», «Εγώ μιλάω μέσα από την εκπομπή μου, δεν μιλάω δεξιά και αριστερά σε εκπομπές» ήταν κάποιες από τις ατάκες βέλη που έστειλε η Ιωάννα Μαλέσκου προς την Κατερίνα Καινούργιου.

Η Κατερίνα Καινούργιου λίγη ώρα αργότερα κι αφού πληροφορήθηκε τις παραπάνω ατάκες, δεν άφησε το θέμα να μείνει ασχολίαστο. «Μου στέλνει ο αδερφός μου και με ρωτάει τι είπατε για τη Μαλέσκου. Ότι έχει βγει και μιλάει πολύ άσχημα για μένα και μου δίνει συμβουλές. Δε ξέρω τι έχει και αν παρακολούθησε την εκπομπή. Εμείς μεταφέραμε ένα ρεπορτάζ και είπαμε πως ευχόμαστε να μην ισχύει και να της δώσουν και άλλο χρόνο. Είχαμε τη διάψευση του ΣΚΑΙ που την μετέφερε στον αέρα ο Χάρης. Δε ξέρω τι της μετέφεραν. Το να βγαίνει τώρα και να μιλάει για μένα», είπε η Κατερίνα Καινούργιου στην εκπομπή της Super Κατερίνα.

«Μιλάει για μικροπρέπεια για μένα. Αν θες Ιωάννα μου να δημιουργήσεις κόντρα, εγώ δεν δημιουργώ κόντρες. Και καλό θα είναι να δεις το απόσπασμα ακριβώς και μετά να μιλήσεις. Και αν αυτοί που σε συμβουλεύουν, σε συμβουλεύουν έτσι, είναι και αυτοί που αργότερα θα σου πουν “Ιωάννα λυπόμαστε”. Επειδή τα έχω βιώσει και εγώ αυτά, στα λέω από προσωπική εμπειρία για δικιά σου προστασία. Και δεν το συνεχίζω», πρόσθεσε.

Την κόντρα που ξέσπασε ανάμεσα στην Ιωάννα Μαλέσκου και την Κατερίνα Καινούργιου, σχολίασε, λοιπόν, με την τηλεοπτική της παρέα και η Ελεονώρα Μελέτη, με αφορμή τη διάψευση της είδησης περί μετακίνησης της Ιωάννας Μαλέσκου σε άλλη ζώνη, από τη διευθύντρια προγράμματος του ΣΚΑΪ, Άλκηστη Μαραγκουδάκη. Γιατί έτσι είναι οι σωστές τηλεοπτικές κόντρες. Αν δεν απασχολήσουν και μία τρίτη εκπομπή δεν είναι κόντρες, είναι πολιτισμένες διαφωνίες.

Σύμφωνα με τους συνεργάτες της, ούτε λίγο ούτε πολύ, η Κατερίνα Καινούργιου είπε πως περιμέναμε να έρθει η Μενεγάκη της Κρήτης, αλλά τελικά η Ιωάννα Μαλέσκου ήταν κάτι διαφορετικό προκαλώντας μάλλον το μένος της τελευταίας. Αφού οι συνεργάτες της χαρακτήρισαν την αντίδραση της παρουσιάστριας του ΣΚΑΪ, υπερβολική, η Ελεονώρα Μελέτη θέλησε να εκφράσει την υποστήριξή της σε εκείνη, καθώς έχει βρεθεί στην θέση του να τη συγκρίνουν επίσης με την Ελένη Μενεγάκη.

«Πολλά ονόματα έχουν ξεκινήσει από μικρότερα κανάλια και έχουν κάνει και τεράστια επιτυχία. Ίσως αυτό που λέει η Κατερίνα ότι η αίσθηση που είχε δημιουργηθεί – και δε το ρίχνω στον ΣΚΑΪ γιατί δεν ήταν απόφαση του σταθμού – όποιο site διάβαζες και όποιο κανάλι άνοιγες έλεγε “έρχεται η Μενεγάκη της Κρήτης”.

Σε αυτό δεν φταίει η Ιωάννα ούτε όμως και η Κατερίνα. Μιλάτε σε έναν άνθρωπο που τον λέγανε “η αντικαταστάτρια της Μενεγάκη” και σε αυτό έχω λόγο και το λέω εκ πείρας. Δεν ήταν απόφασή μου ούτε της Ιωάννας… Είναι βάρος αυτό, είναι άδικο και αδικεί τον άνθρωπο. Η Ιωάννα βρίσκεται σε δυσμενή θέση όχι για την πορεία της εκπομπής αλλά γιατί βάλλεται από όλους», είπε η Ελεονώρα Μελέτη. Για την ιστορία ο χαρακτηρισμός αυτός είχε αποδοθεί στην παρουσιάστρια από τα ΜΜΕ, όταν ανέλαβε τον Πρωινό Καφέ του ΑΝΤ1 μετά τη μεταγραφή της Ελένης Μενεγάκη στον Alpha.

«Θεωρώ ότι αν η Ιωάννα είχε δει το απόσπασμα δεν νομίζω ότι θα την στενοχωρούσε ένα τέτοιο σχόλιο. Αν το είχε δει, θεωρώ δεν θα το έλεγε. Όταν είσαι πιεσμένος θεωρώ ότι είναι πολύ εύκολο να είσαι πολύ ευάλωτος», σημείωσε στη συνέχεια.