ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

Η Δανάη Μπάρκα υπέγραψε με το Mega. Ποια ζώνη αναλαμβάνει

24MEDIA Βάλια Σχίζα

Το όνομά της ακουγόταν τις τελευταίες ημέρες πολύ. Η Δανάη Μπάρκα «φλέρταρε» καιρό με την τηλεόραση και τελικά οι υπογραφές έπεσαν.

Η Δανάη Μπάρκα υπέγραψε στο Mega και από την επόμενη σεζόν θα αναλάβει την καθημερινή πρωινή ζώνη του σταθμού.

Αργά το απόγευμα της Τρίτης, η Δανάη Μπάρκα υπέγραψε και είναι επίσημα παρουσιάστρια του καναλιού. Το πρωί της Τετάρτης, μάλιστα, δημοσίευσε βίντεο στο Instagram από την ώρα της υπογραφής του συμβολαίου της.

Η Δανάη Μπάρκα υπέγραψε στο Mega

«MEGAλη μέρα. Ας έχουμε megaλα όνειρα, megaλα χαμόγελα και φυσικά megaλη παρέα. Μοιρασμένη χαρά = διπλή χαρά» έγραψε χαρακτηριστικά η Δανάη Μπάρκα.

Η Δανάη Μπάρκα είναι ένα κορίτσι με χιούμορ και αυτοπεποίθηση που πολύ συχνά εξέφραζε μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram τις απόψεις της για θέματα κοινωνικά αλλά και για θέματα που αφορούν στη σύγχρονη γυναίκα.

Σε συνέντευξή της στο Ladylike.gr είχε δηλώσει: «Η αυτοπεποίθηση μου είναι ένα σύνολο πραγμάτων. Είναι το ότι μεγάλωσα με ανθρώπους που δεν έκριναν τους γύρω τους, οπότε δεν πήρα παράδειγμα από το σπίτι μου να κρίνω τον κόσμο. Ήταν το πολύ θέατρο που έχω δει γιατί η τέχνη σου καλλιεργεί την ενσυναίσθηση, τη φαντασία και σου δείχνει ότι το διαφορετικό μόνο καλό σου κάνει. Βοήθησε και το σχολείο που πήγα, αλλά και το γεγονός ότι με αγαπάω πάρα πολύ. Έχω μάθει να με αγαπάω και να γυρίζω τα αρνητικά μου σε θετικά.

Έχω μεγαλώσει με ανθρώπους που το μυαλό τους είναι πιο σημαντικό από την εμφάνισή τους. Αυτό είναι σαν τίτλος ο τρόπος που μεγάλωσα. Γιατί καλώς ή κακώς η όψη αλλάζει, ένα μυαλό κοφτερό παραμένει πάντα γοητευτικό. Όταν ένα μυαλό λειτουργεί, είναι πολύ πιο δυνατό εργαλείο από μία εικόνα. Μακάρι να υπάρχουν όλα, θα είναι τέλειο. Αλλά έχω μάθει να μη μένω στο περιτύλιγμα.

Γιατί υπάρχουν σοκολατάκια που απέξω φαίνονται πανέμορφα και μέσα έχουν ένα σιρόπι αηδιαστικό και τα παρατάμε. Έμαθα να βλέπω το σύνολο. Και συνήθως στο σύνολο ακόμα κι αν δεν έχεις αψεγάδιαστη όψη, όταν είσαι μέσα σου ωραίος, με χιούμορ, με δοτικότητα, με ειλικρίνεια, τον άλλο τον κερδίζεις. Αυτό είναι που κακώς έχει εξαλειφθεί στην εποχή μας, το ότι δεν βλέπουμε ότι πάντα κερδίζει το μυαλό».