ΣΟΥΡΕΑΛ ΣΤΙΓΜΗ

Η Avril Lavigne αποκαλύπτει αν έχει πεθάνει και είναι κλώνος

Evan Agostini/Invision/AP

Θα σου πω μια ιστορία που μοιάζει με παιδικό παραμύθι. Δεν ανήκει στον Χανς Κρίστιαν Άντερσεν, ούτε στους αδερφούς Γκριμ, ούτε καν στον Ευγένιο Τριβιζά. Ανήκει, στην άλλη, υπέροχη κομπανία παραμυθάδων που έχουν πουλήσει εκατομμύρια, ευφάνταστες μπαρούφες στον ρου της ιστορίας, τους συνωμοσιολόγους. Αυτή τη φορά, η πρωταγωνίστρια είναι η Avril Lavigne.

 

Το 2015, λοιπόν, και ενώ η pop punk princess δεν ήταν και στα high της επαγγελματικά, ξεκίνησε μια θεωρία συνωμοσίας από τη Βραζιλία. Σύμφωνα με αυτή, η Avril Lavigne, έχει πεθάνει και πλέον τη θέση της έχει πάρει μία σωσίας της, με το όνομα Melissa. Τα έμπειρα μάτια των απανταχού fans έχουν εντοπίσει διαφορές σε κάποια χαρακτηριστικά του προσώπου της (όπως στη μύτη και το σχήμα των ματιών της), ενώ σχολίαζαν πόσο άλλαξε η φωνή της. Ένα ακόμα ακράδαντο επιχείρημα είναι και το γεγονός ότι ο κιθαρίστας της μπάντας της, έγραψε ένα τραγούδι στο όποιο έλεγε ότι έχασε την καλύτερή του φίλη.

Η τραγουδίστρια που εμείς αποκαλούμε Avril Lavigne, λοιπόν, κυκλοφορεί οσονούπω ένα νέο άλμπουμ με τίτλο Love Sucks, το οποίο θα θυμίζει σε πολύ το ποια ήταν στα μικράτα της. Τότε που έσπαγε ρεκόρ Γκίνες με το Girlfriend για πάνω από 100εκατομμύρια προβολές στο Youtube. Η μικρή εγώ χοροπηδάει μέσα μου. Για το πρόμο της επερχόμενης δουλειάς της, η Avril (μάλλον) έδωσε μια συνέντευξη στο Galore και μέσα σε όλα, αναφέρθηκε και στο φημολογούμενο Alter Ego της, την Melissa. Όπως της λέει η δημοσιογράφος, οι φήμες ξαναφούντωσαν, μετά από την εμφάνισή της στα VMAs.

Αυτήν εδώ την εμφάνιση

avril Evan Agostini/Invision/AP

Ακολουθεί το απόσπασμα της συνέντευξης με την Avril Lavigne

Σίγουρα έχεις ακούσει τις θεωρίες συνωμοσίας ότι έχεις έναν κλώνο που λέγεται Melissa. Τι έχεις να πεις γι’ αυτό; 

Μα από την άλλη, δεν λένε όλοι συνεχώς ότι εμφανισιακά είμαι ακριβώς η ίδια όπως πάντα;

Ναι και ισχύει. Δείχνεις και ακούγεσαι ακριβώς όπως και πριν 20 χρόνια.

Είναι αστείο, λοιπόν, επειδή όλοι λένε ότι είμαι ολόιδια και μετά παίζει κι αυτό. Δεν βγάζει νόημα. Επίσης, πόσο άκυρο; Όταν μου το αναφέρουν, και μου λένε εδώ και χρόνια ότι υπάρχει αυτή η θεωρία συνωμοσιολογίας ότι δεν είμαι εγώ και κάτι τέτοια. Δηλαδή είμαι κλώνος; Πώς προέκυψε κάτι τέτοιο – δεν ξέρω, είναι απλά η πιο παράξενη φήμη. Εσύ πιστεύεις ότι ισχύει;

Όχι. Το πιο περίεργο για μένα είναι ότι έχουν βρει και όνομα. Δηλαδή, από πού προέκυψε το όνομα;

Το ξέρω! Είναι πολύ περίεργο και το γεγονός ότι έχει κρατήσει τόσο καιρό. Είναι αλλόκοτο, δεν μπορώ να κάνω κάτι άλλο πέρα από το να γελάω με αυτό!

To συμπέρασμα

Δεν μπορεί να πει κανείς ότι η Avril Lavigne έκανε και την καλύτερη δουλειά προκειμένου να διαψεύσει τις φήμες ότι δεν είναι ο εαυτός της, αλλά μια απατεώνας κλώνος. Από την άλλη βέβαια, αν εγώ ήμουν αυτή η Melissa/Avril, δεν θα ‘θελα και να επαληθεύσω ότι ισχύει γιατί θα τελείωνε η καριέρα μου. Μήπως η Avril Lavigne, μόλις μας επιβεβαίωσε ότι δεν είναι η Avril Lavigne;