ΦΑΓΗΤΟ

Η απόλυτη χριστουγεννιάτικη εμπειρία φιλοξενίας στην καρδιά της Αθήνας

Γιορτάστε την πιο μαγική εποχή του χρόνου και χαρίστε στους αγαπημένους σας μια απολαυστική εμπειρία.

«Τόλμη, πολυτέλεια, υπερβολή» το τρίπτυχο της κεντρικής φιλοσοφίας των ξενοδοχείων Grand Hyatt. Απολαύστε µοναδικές γεύσεις από τα εορταστικά μενού στο εστιατόριο του πολυτελούς 5* Grand Hyatt Athens.

Το εντυπωσιακό roof top εστιατόριο, The Grand by Interni βρίσκεται στοPenthouse του ξενοδοχείου με θέα την οne-side glass πισίνα και την ολόφωτη Ακρόπολη. Το περιβάλλον συνδυάζει αριστοτεχνικά τα επιλεκτικά design έπιπλα με τις καθαρές γραμμές σε γήινες αποχρώσεις, τα εντυπωσιακά μαρμάρινα τραπέζια και το άφθονο πράσινο.

Εξωτισμός και κομψότητα συνδυάζονται ιδανικά σε έναν μοντέρνο χώρο ακολουθώντας τη φιλοσοφία του Interni. Δημιουργική κουζίνα με «σπιτικά» μείγματα και φρέσκα υλικά σε μια μοναδική συνάντηση Ελλάδας και Ασίας.

Χριστούγεννα και Πρωτοχρονιά στο The Grand by Interni

Για τις παραμονές Χριστουγέννων και Πρωτοχρονιάς το εστιατόριο The Grand by Interni ετοιμάζει ένα εορταστικό μενού με μοναδικές γεύσεις.

*Για τα παιδιά έως 12 ετών, οι τιμές διαμορφώνονται ως εξής: 

Christmas Menu: 80€
New Year’s Eve Menu: 120€

Παράλληλα, τιμώντας την πιο εορταστική περίοδο του χρόνου, το Grand Hyatt Athens, έχει δημιουργήσει ένα Festive package το οποίο περιλαμβάνει:

  • 2 night minimum stay με breakfast buffet
  • 50’ massage for 2
  • Festive welcome drink

Info:

Grand Hyatt Athens: Λεωφ. Ανδρέα Συγγρού 115, Αθήνα 117 45, 2144021234

Τηλέφωνο κρατήσεων The Grand by Interni 214 402 1208