ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

Η Αντελίνα Βαρθακούρη μένει χωρίς εκπομπή. Η Δήμητρα Κατσαφάδου είναι η αντικαταστάτριά της;

instagram.com/adelina_varthakouri/

Ήταν 18 Ιουλίου, όταν η εκπομπή Σου Κου Family έριξε αυλαία, ενώ πληροφορίες ανέφεραν ότι η νέα σεζόν θα την βρει για δέυτερη συνεχόμενη τηλεοπτική χρονιά κάτω από τη στέγη του ΣΚΑΪ, σε κάποιο νέο project. Οι πληροφορίες, μάλιστα, αναφέρονταν σε συζητήσεις του καναλιού με την παρουσιάστρια σχετικά με τη νέα εκπομπή, την οποία θα παρουσίαζε μόνη της, χωρις τον σύζυγό της, Χάρη Βαρθακούρη.

Όπως όλα δείχνουν, οι συζητήσεις της παρουσιάστριας με τον τηλεοπτικό σταθμό του ΣΚΑΪ ήταν άκαρπες. Όπως ήταν γνωστό, η Αντελίνα Βαρθακούρη θα αναλάμβανε εκπομπή Σαββατοκύριακου, που θα προβαλλόταν πριν την εκπομπή εκπομπή του Γρηγόρη Γκουντάρα και της Νάταλι Κάκκαβα (που ουσιαστικά αντικατέστησε το Σου Κου Family) και μετά το Dot. Ωστόσο, ένας μήνας (και κάτι) ήταν αρκετός για να αλλάξουν τελείως τα δεδομένα, καθώς η ίδια επέστρεψε από τις καλοκαιρινές διακοπές χωρίς να έχει πλέον εκπομπή.

Η Αντελίνα Βαρθακούρη μένει χωρίς εκπομπή και η Δήμητρα Κατσαφάδου είναι η πιθανή αντικαστάτρια

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της εκπομπής «Ποιος είναι πρωινιάτικα;», η παρουσιάστρια και ο ΣΚΑΪ είχαν κάνει μία άτυπη συμφωνία μετά την αυλαία της εκπομπής. Ωστόσο, οι μετέπειτα συζητήσεις τους δεν κατέληξαν σε κάποια συμφωνία που να ικανοποιεί και τις δυο πλευρές. Παρόλο που η Αντελίνα Βαρθακούρη και ο ΣΚΑΪ δεν θα συνεργαστούν, το συμβόλαιο υπάρχει, με την παρουσιάστρια να επιθυμεί τη λύση του, καθώς έχει δεχθεί άλλη πρόταση.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η γυναίκα που επρόκειτο να αντικαταστήσει την Αντελίνα Βαρθακούρη, είναι η Δήμητρα Κατσαφάδου, η οποία διατηρεί τη δική της εταιρία με προϊόντα ομορφιάς και ετοιμάζεται να κάνει το τηλεοπτικό της ντεμπούτο με μία εκπομπή που θα αφορά αποκλειστικά γυναίκες.

Ο Μάκης Πουνέντης θα είναι συμπαρουσιαστής;

Όπως αναφέρθηκε στην ίδια εκπομπή, η Δήμητρα Κατσαφάδου πρόσφατα έκανε guest εμφάνιση σε ένα Instagram Live του Μάκη Πουνέντη. Κατά τη διάρκειά του, η ίδια έκανε ανοιχτή πρόταση τηλεοπτικής συνεργασίας στον ραδιοφωνικό παραγωγό. Ήτα ένα απλό αστείο ή προϊκονομία των εξελίξεων; Η συνέχεια θα δείξει.