ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

Η Αντελίνα Βαρθακούρη για το διαζύγιο με τον Alpha: «Είχα πρόβλημα μόνο με έναν άνθρωπο»

instagram.com/alphatv/

Η Αντελίνα Βαρθακούρη ήταν καλεσμένη στην εκπομπή “The 2Night Show”, όπου μεταξύ άλλων μίλησε για τη σύντομη συνεργασία της με τον τηλεοπτικό σταθμό Alpha και το τέλος της.

Η παρουσιάστρια του ΣΚΑΪ πλέον, Αντελίνα Βαρθακούρη, έγινε ευρύτερα γνωστή στο τηλεοπτικό κοινό, μέσα από τη συμμετοχή της στην εκπομπή “Globetrotters” του Star. Η Αντελίνα Βαρθακούρη και ο σύζυγός της, Χάρης Βαρθακούρης, συμμετείχαν και κέρδισαν το ταξιδιωτικό παιχνίδι και μαζί πήραν το εισιτήριό τους ο καθένας για την παρουσιάση. Η Αντελίνα Τελώνη υπέγραψε τότε συμβόλαιο με τον Alpha για να παρουσιάσει το βραχύβιο τηλεπαιχνίδι «Αντελίνα, χτύπα το κουδούνι», ενώ ο σύζυγός της ανέλαβε την παρουσίαση του reality show “Big Brother” στο ΣΚΑΪ, για την πρώτη του σεζόν.

Η Αντελίνα Βαρθακούρη μίλησε για το «διαζύγιό» της με τον Alpha που ήρθε πολύ σύντομα ενώ αποκάλυψε ότι είχε κακή σχέση με ένα από τα πρόσωπα του τηλεοπτικού σταθμού με τον οποίο συνεργάστηκε, πριν προστεθεί κι εκείνη στο δυναμικό του ΣΚΑΪ.

Η Αντελίνα Βαρθακούρη μιλά ειλικρινά για το τηλεοπτικό της «διαζύγιο» με τον Alpha

«Όταν μου ήρθε η πρόταση του Globetrotters, εννοείται την δέχτηκα γιατί θα έπρεπε να ήμουν κουτή για να μην δεχτώ την πρόταση ενός μεγάλου καναλιού και με κέρδισαν οι άνθρωποι. Τελείωσε, ήμουν καλά κι έκανα πολλές συζητήσεις επαγγελματικά. Δεν ήθελα όμως να φύγω από τον όμιλο γιατί υπήρχε πολύ όμορφο περιβάλλον κι είχα φιλαράκια», σημείωσε αρχικά η Αντελίνα Τελώνη. «Το θεωρούσα προδοσία και το Star στην μέση της σεζόν δεν είχε κάποια εκπομπή να μου δώσει. Μου είπαν να πάω στον Alpha και το έκανα με χαρά επειδή δένομαι πολύ», πρόσθεσε.

«Στον Alpha ήταν πάρα πολύ ωραία αρχικά και δεν μου αρέσει να τους βάζω όλους στο ίδιο σακί. Εγώ είχα πρόβλημα μόνο με έναν άνθρωπο εκεί και το λέω για να μην παίρνει η μπάλα άλλους ανθρώπους. Ήταν μία κακή σχέση όχι με τον Alpha, γιατί ο Alpha και όλος ο όμιλος είναι μέσα στην καρδιά μου, αλλά με έναν άνθρωπο δεν τα βρήκαμε. Δεν το λέω κακομαθημένα, είμαι ένας άνθρωπος που δουλεύει ακατάπαυστα. Με ενοχλεί να κάνεις πράγματα χωρίς λόγο και να ταλαιπωρείς ανθρώπους, αυτό με ενοχλεί πάρα πολύ», σημείωσε η Αντελίνα Τελώνη για την σχέση της με τον Alpha αλλά και το πρόσωπο του σταθμού με το οποίο δεν είχε καλή σχέση.

Όπως είπε το «διαζύγιο» ήταν γρήγορο. «Ήταν ένα διαζύγιο πάρα πολύ σύντομο, γρήγορο γιατί εγώ όταν χωρίζω δεν λέω πολλά. Βάζω μια υπογραφή και φεύγω», τόνισε η παρουσιάστρια. Η ίδια αποκάλυψε ότι βίωσε αρνητικά συναισθήματα, καθώς ένιωσε ότι ήταν μια λάθος επιλογή για εκείνη μετά το “Globetrotters” να προχωρήσει τόσο γρήγορα στη συγκεκριμένη επιλογή.

«Μετά ήμουν στενοχωρημένη και απογοητευμένη γιατί ήταν μια λάθος επιλογή που δεν τη σκέφτηκα όσο έπρεπε ή που δεν είχα την εμπειρία να την σκεφτώ. Από εκεί που ήσουν στο Globetrotters και θα μπορούσες να περιμένεις τι θα γίνει τον Σεπτέμβριο, βιάστηκες κι έκανες το λάθος. Σε εκείνη τη φάση όταν το “Αντελίνα, Χτύπα το κουδούνι” είχε καταρρακωθεί απ’ όλα τα sites, είχα και το άγχος τι θα κάνουν οι συνεργάτες μου με αυτές τις συνθήκες με κρίση και κορονοϊό και μετά ήρθε ο ΣΚΑΙ», συμπλήρωσε η Αντελίνα Βαρθακούρη.

Η Αντελίνα Βαρθακούρη μίλησε επίσης για τη συνύπαρξή της τηλεοπτικά με τον σύζυγό της, Χάρη Βαρθακούρη, στην εκπομπή του ΣΚΑΪ «Σου Κου Family».