ΜΟΥΣΙΚΗ

“Ηρακλής, 12 άθλοι”: Τρεις μήνες επιτυχίας

Την Κυριακή 1 Μαρτίου πραγματοποιήθηκε μια ξεχωριστή παράσταση με πανηγυρικό και φιλανθρωπικό χαρακτήρα με αφορμή τη συμπλήρωση 3 μηνών της θεατρικής παράστασης Ηρακλής, οι 12 άθλοι.

Η ξεχωριστή παράσταση της Κυριακής ήταν συμβολικά αφιερωμένη στο Σύλλογο Όραμα Ελπίδας.  Πλήθος κόσμου κατέκλυσε το θέατρο Πάνθεον για να παρακολουθήσει το θεατρικό υπερθέαμα και καταχειροκρότησε με ενθουσιασμό τον πολυμελή θίασο και τους συντελεστές της παράστασης.

Οι μικροί φίλοι ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα του μυθικού ήρωα φωνάζοντας ενθουσιασμένοι στο Σάκη ”Νικήσαμε”, μια από τις πιο χαρακτηριστικές φράσεις του έργου.

Ο Σύλλογος Όραμα Ελπίδας έχει ως αντικείμενο την Τράπεζα Εθελοντών Δοτών Μυελού των Οστών και έχει πετύχει να κινητοποιήσει δεκάδες χιλιάδες ανθρώπους σε όλη την Ελλάδα με μήνυμα ”Μόνο εσύ μπορείς να σώσεις μια ζωή”.  Ο Σάκης Ρουβάς, ”Αγγελιοφόρος της Ελπίδας” και πρωταγωνιστής της εκστρατείας ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης του Συλλόγου ”Όραμα Ελπίδας” πρεσβεύει την αποστολή του εθελοντισμού μέσα από όλες τις δράσεις και ήθελε να αφιερώσει μια παράσταση για τους σκοπούς του.

 

”Οι Άθλοι του Ηρακλή, εδώ και αιώνες περνάνε στην ανθρωπότητα το μήνυμα του θάρρους και της γενναιότητας.  Το μήνυμα της ελπίδας, ότι το Καλό θα νικήσει και ότι αξίζει να παλέψουμε γι’ αυτό.   Στηρίζουμε τα παιδιά με καρκίνο! Δίνουμε ελπίδα ζωής, στους καθημερινούς μαχητές του θάρρους και της γενναιότητας! Γίνετε και εσείς εθελοντές δότες μυελού των οστών.  Γιατί η ζωή κι ενός μόνο παιδιού αξίζει να αγωνίζεσαι!”, δήλωσε συγκινημένος ο Σάκης Ρουβάς αμέσως μετά το τέλος της παράστασης και το κατάμεστο θέατρο ξέσπασε σε χειροκροτήματα.

 

 

Μετά το τέλος της παράστασης δυο παιδιά από το Σύλλογο Ελπίδα ανέβηκαν στη σκηνή του Πάνθεον και πρόσφεραν στο Σάκη Ρουβά ένα γλαστράκι ελιάς που συμβολίζει την προστασία, την ειρήνη, τη νίκη, την προσφορά.