ΜΟΥΣΙΚΗ

Her Name is Eilish, Billie Eilish κι αυτό είναι το νέο τραγούδι της για τον James Bond

Invision/AP Evan Agostini

Ό,τι περιμέναμε εδώ και μέρες. Η Billie Eilish κυκλοφόρησε το theme song για την επόμενη ταινία του “James Bond”.

Το “No Time to Die” θα μπορούσε να το λέει κι η Adele, γνώμη μου και επ’ ουδενί αρνητικά δεν το λέω αυτό. Ίσως μου θύμισε λίγο το “Skyfall” έτσι όπως εξελίσσεται. Πρόκειται για ένα 100% ατμοσφαιρικό, Jamesbond-ικό τραγούδι, σαν να βλέπω- και ν’ ακούω τους τίτλους αρχής ήδη.

Η 18χρονη Billie Eilish είναι η νεότερη καλλιτέχνις στην ιστορία του James Bond που θα τραγουδήσει γι’ αυτόν. Η Billie έγραψε το τραγούδι μαζί με τον αδερφό της, Finneas O’Connell, o oποίος είναι παραγωγός και ο πιο στενός συνεργάτης της. H Eilish μετά από αυτή την ηχογράφηση μπήκε στην A-list με τους τραγουδιστές που έχουν ταυτίσει τη φωνή τους με το franchise του James Bond, όπως ο Sam Smith, η Adele, η Madonna, οι Tina Turner, οι Garbage, o Paul McCartney, η Shirley Bassey κοκ.

Τίτλοι αρχής είπα; Αν δεν είναι αυτό sneak peak, τότε τι είναι;

Η μικρή αλλά θαυματουργή Billie από το Λος Άντζελες η οποία σάρωσε στα τελευταία Grammys, έχει πει για τη σπουδαία ευκαιρία που της δόθηκε: «Το να μπορείς να γράψεις το theme song για ένα έργο που είναι μέρος μιας τόσο θρυλικής σειράς ταινιών είναι τεράστια τιμή. Ο James Bond είναι η πιο τέλεια σειρά ταινιών που υπήρξε ποτέ. Είμαι σοκαρισμένη, ακόμα».

Η νέα ταινία του James Bond, “No Time to Die” βγαίνει στις αίθουσες στις 10 Απριλίου. Κι αυτό είναι το trailer που βγήκε κατά τη διάρκεια του Super Bowl.