ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ

Η τρανταχτή απόδειξη ότι η περίοδος των Χριστουγέννων έχει ήδη ξεκινήσει

Ανήκω σε αυτούς τους ανθρώπους που τρελαίνονται με τα Χριστούγεννα· έχει τύχει να στολίσω το δέντρο την 28η Οκτωβρίου (αν και γενικότερα στηρίζω το άναμμα του δέντρου στις 30/11), πέρυσι τον Δεκέμβριο άκουγα μόνο χριστουγεννιάτικα τραγούδια και φυσικά κάθε 26η Δεκεμβρίου στεναχωριέμαι γιατί συνειδητοποιώ ότι θα περιμένω έναν ολόκληρο χρόνο μέχρι τα επόμενα Χριστούγεννα.

Ο Νοέμβριος λοιπόν (για τα περισσότερα xmas freaks φαντάζομαι) είναι ο μήνας προετοιμασίας, ο μήνας που αφιερώνεται αποκλειστικά σε λίστες με χριστουγεννιάτικες ταινίες που θα δω αλλά και με τα δώρα που θέλω να κάνω σε φίλους ενώ τα πρώτα στολίδια κάνουν σιγά- σιγά την εμφάνισή τους στο σαλόνι μου.

Αν νομίζεις ότι είμαι υπερβολική τότε ήρθε η ώρα να σου αποκαλύψω την τρανταχτή απόδειξη ότι η περίοδος των Χριστουγέννων έχει αρχίσει επίσημα.

Ο Zach Cole ανέβασε στις 2 Νοεμβρίου μια φωτογραφία με τα στατιστικά του βίντεο για το ”All i want for Christmas is you” στο youtube σχολιάζοντας ”Ξεκίνάει”.

Ε, ναι λοιπόν, ο κόσμος ξεκίνησε να ακούει το τραγούδι που κατάφερε να ρίξει από το θρόνο το ”Last Christmas” και που σίγουρα σε λίγα χρόνια θα αντικαταστήσει τα παραδοσιακά κάλαντα, γιατί ΑΥΤΟ το τραγούδι μας βάζει αυτόματα σε χριστουγεννιάτικο κλίμα. Ας το ακούσουμε και εμείς για πρώτη φορά φέτος,

Όση ώρα γράφονται αυτές οι γραμμές οι προβολές του βίντεο είναι 185.305.556, στοίχημα ότι μέχρι τέλος του χρόνου θα είναι 190.000.000 (για να μην πω 200 εκ.)