SARAH JESSICA PARKER

Η Sarah Jessica Parker αποκάλυψε το μεγάλο ψέμα πίσω από το Sex and the City

Το Sex and the City είναι μια από τις πιο γνωστές και αγαπημένες σειρές των 00's που άλλαξε πολύ τον τρόπο που βλέπουμε τηλεόραση. Έχουμε δει τα επεισόδια πολλές φορές και έχουμε αναλύσει τις εμφανίσεις της Carrie αλλά και το πόσο κακή φίλη ήταν τελικά στις υπόλοιπες ηρωίδες. Η Sarah Jessica Parker όμως αποκάλυψε κάτι σε πρόσφατη συνέντευξή της που ανατρέπει ό,τι ξέραμε για την Samantha, την Miranda και την Charlotte.

”Πάντα αναρωτιόμουν μήπως οι φίλες της Carrie ήταν φανταστικές” είπε η Sarah στη συνέντευξη και εμείς μείναμε να την κοιτάμε την οθόνη κάπως έτσι

Όπως είπε στη συνέχεια, πάντα πίστευε ότι η Carrie είχε επινοήσει τις υπόλοιπες ηρωίδες της σειράς για να εξυπηρετήσει καλύτερα τις ανάγκες της στήλης της, στην οποία συζητούσε θέματα σχέσεων και σεξ.

”Θεωρώ ότι αντιπροσώπευαν πολύ στερεοτυπικά πρότυπα γυναικών που ταίριαζαν στις ιστορίες που έγραφε στη στήλη της, οπότε ναι δεν είμαι και πολύ σίγουρη ότι υπήρχαν όντως”.

Αυτό που αποκάλυψε η Sarah η Jessica η Parker προφανώς και μας βάζει σε σκέψεις και προσωπικά με προκαλεί να δω ξανά τη σειρά για να παρατηρήσω καλύτερα τις ηρωίδες, ωστόσο θεωρώ ότι είναι πιο πιθανό να αγαπάει τα fan theories, όπως αυτό για τον Τιτανικό ή τον Harry Potter και απλά ήθελε να μας τραβήξει την προσοχή. Μπράβο Sarah, τα κατάφερες.

Μπορείς να ακούσεις όλη τη συνέντευξη εδώ