ΓΑΜΟΣ

Η πιο ωραία γαμήλια ανθοδέσμη, είναι boho

Το Yes I Do.gr, επίσημος συνεργάτης του Ladylike.gr, φτιάχνει μία boho ανθοδέσμη και εμείς παίρνουμε ιδέες.

Η νυφική ανθοδέσμη χωρίζεται σε τρείς γενικές κατηγορίες, ανάλογα με τα διαφορετικά στιλ που μπορεί να έχει ο γάμος και το νυφικό σας. Οι κατηγορίες που οριοθετούμε είναι: Boho / Semi Formal / Formal.

Σας παρουσιάζουμε, τις αγαπημένες μας όλων, τις ανθοδέσμες εκείνες που ταιριάζουν σε μια boho νύφη. Οι εν λόγω ανθοδέσμες, θυμίζουν παραμύθι, είναι νεραιδένιες, έχουν αγριολούλουδα, και χαρακτηρίζονται από μια ελευθερία σύνθεσης.

Δηλαδή; Δεν θέλουμε τα λουλούδια να είναι τέλεια ευθυγραμμισμένα και κομμένα ίσια. Δεν θέλουμε με τίποτα να θυμίζει μια ανθοδέσμη ανθοπωλείου, δεν θέλουμε να είναι τέλεια, τακτοποιημένη και ”καθώς πρέπει”. Θέλουμε να φαίνεται σαν μόλις να κόψαμε τα λουλούδια από ένα λιβάδι, να προσθέσαμε αγριόχορτα, φύλλα, φτερά, και ο,τι άλλο μπορεί να βρήκαμε βολτάροντας στην εξοχή, και μιας και παντρευόμασταν μετά, εδώ πιο κάτω σε μια λίμνη, είπαμε να κρατήσουμε κι αυτά τα λουλούδια.

 

Ο ανθοπώλης σας, δείχνοντάς του μια φωτογραφία από αυτές που σας ετοιμάσαμε στο σημερινό μας άρθρο, μπορεί να σας φτιάξει μια ανάλογη custom made ανθοδέσμη στο στυλ που σας προτείνουμε. Σημαντικό είναι, να βρείτε τα ανάλογα λουλούδια για το αποτέλεσμα που επιθυμείτε, αλλά συσχετικά με το πότε και το πού παντρεύεστε.

Απορρίψτε οτιδήποτε αστραφτερό, οτιδήποτε φανταχτερό, οτιδήποτε επίσημο. Ακολουθήστε τις συμβουλές περί boho-gypsy νύφης, για να δείτε πως ενδείκνυται το ανάλογο ντύσιμο, και γενικότερα η αισθητική του γάμου σας.

 

Μην ξεχνάτε πως τα λουλούδια που θα κρατήσετε, θα πρέπει να συγκεντρώνουν όλη την αισθητική του γάμου σας. Εμείς αγαπάμε πολύ το bohemian και το gypsy style, και σας προτείνουμε ανεπιφύλακτα να το ακολουθήσετε.

 

Διαβάστε ακόμα στο Yes I Do.gr

Diamonds are a girl’s best friend! #part1 Οδηγίες για την επιλογή του σωστού μονόπετρου!

Κατερίνα Κύργιου:- συνέντευξη με την πιο γλυκιά makeupartist