ΕΞΟΔΟΣ

Η μεγάλη επιστροφή της Ποτοαπαγόρευσης

Λένε ότι το κρυφό είναι πιο γοητευτικό και το παράνομο πιο γλυκό. Δίκιο έχουν. Μπορεί η εποχή της Ποτοαπαγόρευσης να δυσκόλεψε, αρχικά, όσους αγαπούσαν το αλκοόλ αλλά στο τέλος κυριάρχησαν τα μυστικά bar. Μια μυστηριώδης ατμόσφαιρα υπήρχε παντού. Η μαφία δρούσε ανενόχλητη, ο Αλ Καπόνε μεγαλουργούσε, οι μυστικές συναντήσεις έγιναν καθεστώς και οι πόλεις ζούσαν περισσότερο στο σκοτάδι και λιγότερο στο φως.

Αυτή την ατμόσφαιρα, με τον χαμηλό φωτισμό και την jazz υπόκρουση, θα μεταφέρουμε τις Τετάρτες στα Fridays Γλυφάδας. Με live saxophone & DJ set και με όλες τις φιάλες κρασιού -50%, σας προσκαλούμε να πρωταγωνιστήσετε στις δικές μας film noir βραδιές και να μεταφερθείτε νοητά σε εκείνες τις δεκαετίες που οι γυναίκες φορούσαν κραγιόν στο χρώμα του κόκκινου κρασιού και οι άντρες κρύβονταν κάτω από πλατύγυρα καπέλα.

Σας περιμένουμε με πολλές εκπλήξεις και με το αλκοόλ να προσφέρεται μυστικά αλλά όχι ενοχικά. Ενημερώστε διακριτικά τους γνωστούς σας, μιλήστε στους φίλους σας για την μυστική μας αποστολή και ελάτε να γιορτάσουμε την ελευθερία να μιλάμε ανοιχτά και τίμια κάθε φορά που έχουμε απέναντι μας τον barman.

Δήλωσε την παρουσία σου εδώ