ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η ιστορία της 91χρονης που προτίμησε να ζήσει τη ζωή της αντί να πολεμήσει τον καρκίνο, θα σε συγκινήσει βαθιά

Η Norma Jean Bauerschmidt έμαθε στα 90 της όχι έχει καρκίνο στην μήτρα και λίγες μέρες μετά το θάνατο του άντρα της έπρεπε να αποφασίσει αν θα πολεμήσει τον καρκίνο κάνοντας αρχικά εγχείριση ή αν θα ζήσει όση ζωή της απέμεινε όπως θέλει.

Όταν έμαθε τη διάγνωση και την ρώτησε ο γιατρός τι θέλει να κάνει, εκείνη του είπε απλά ”Είμαι 90 χρονών, δεν με ενδιαφέρει το χειρουργείο. Θα φύγω ταξίδι” και αυτό έκανε.

Η φανταστική αυτή γιαγιά επέλεξε να μην κάνει το δύσκολο χειρουργείο για να κάνει επιτέλους το ταξίδι που ονειρευόταν σε όλη της ζωή. Μαζί της το έζησαν χιλιάδες κόσμος που την ακολουθούσε στο Facebook στη σελίδα που διατηρούσε ο γιος της Tim με την γυναίκα του Ramie.

 

Έτσι είδε από κοντά μερικά από τα μεγαλύτερα αξιοθέατα της Αμερικής, όπως το Grand Canyon και το Όρος Rushmore ενώ έκανε και το πρώτο της πεντικιούρ όταν βρέθηκε στην Georgia. Στις αρχές του Σεπτεμβρίου η υγεία της επιδεινώθηκε και ανάμεσα σε διάφορα post με όμορφα μηνύματα εμφανίστηκε ένα στις 30 του μήνα που έλεγε ”Today we are letting go”.

Αυτή η γυναίκα έζησε τον τελευταίο χρόνο της ζωής της ακριβώς όπως ήθελε και έφυγε από τη ζωή γεμάτη όμορφες εικόνες και απίστευτες εμπειρίες. Αν μη τι άλλο, σε βάζει σε σκέψεις για το πως σπαταλάς το χρόνο σου σε αυτή τη γη.