ΑΛΙΚΗ ΒΟΥΓΙΟΥΚΛΑΚΗ

Η αποκάλυψη για την Αλίκη Βουγιουκλάκη και τα “Χτυποκάρδια στο θρανίο” στο Πρωινό του ΑΝΤ1

Η παράσταση «Χτυποκάρδια στο θρανίο» σε σκηνοθεσία Λάκη Λαζόπουλου, ξεκινά το θεατρικό της ταξίδι απόψε και σίγουρα είναι η πιο πολυσυζητημένη παράσταση της σεζόν, πριν ακόμα σηκωθεί η αυλαία. Με αφορμή τη συνέντευξη τύπου της παράστασης, αυτή συζητήθηκε και στο Πρωινό με τον Άρη Καβατζίκη να επιφυλάσσει στο τέλος του θέματος μία νέα αποκάλυψη για την Αλίκη Βουγιουκλάκη και τον ίσως πιο επιτυχημένο ρόλο της καριέρας της. Αυτόν της Λίζας Πετροβασίλη.

«Μου έχει πει μεγάλος πρωταγωνιστής ότι η Αλίκη τότε έπαιζε την Κλεοπάτρα στην Αθήνα. Μεγάλη υπερπαραγωγή, τρομερή αποτυχία. Κανείς δεν ήθελε να τη δει ως Κλεοπάτρα. Παταγώδης αποτυχία λοιπόν στην Αθήνα και μετά παρότι δεν τα πήγαιναν καλά εκείνη την εποχή πήρε τηλέφωνο η Αλίκη τον Σακελλάριο και συνεργάζονται. Και της φτιάχνει το Χτυποκάρδια στο θρανίο. Γίνονται ουρές στα ταμεία του θεάτρου στην Αθήνα, κι έτσι η παράσταση έγινε ταινία» είπε ο Άρης Καβατζίκης.

Στο θεατρικό ανέβασμα του Λάκη Λαζόπουλου τους πρωταγωνιστικούς ρόλους κρατούν η Κατερίνα Γερονικολού και ο Ορέστης Τζιόβας. Μαζί τους στη σκηνή του Θεάτρου Ήβη θα βρεθούν η Μάρω Κοντού, ο Νίκος Γαλανός αλλά και ο Κώστας Βουτσάς.