ΜΟΥΣΙΚΗ

H Adele ξύπνησε τον νταλκά μέσα μας. Σύσσωμο το Twitter πλάνταξε με τη συναυλία της

Cliff Lipson/CBS via Getty Images

Το βράδυ της Κυριακής, 21 Νοεμβρίου, έμελλε να είναι πολύ συναισθηματικό για όσους μείναμε σπίτι και παρακολουθήσαμε τηλεόραση. Η Adele έδωσε μια συναυλία στο Griffith Observatory του Los Angeles, και ο Alpha εξασφάλισε τα δικαιώματα προβολής της στην Ψωροκώσταινα. Λίγο βάλσαμο στ’ αυτιά μας. Με λίγα λόγια το ροζέ έρρεε άφθονο και το δάκρυ πήγαινε κορόμηλο. Αντίστοιχα κινήθηκε και το συναίσθημα στο Twitter. Πόνος, νταλκάς, έρωτας και καρδιές που έσπαγαν σε κάθε νότα της τραγουδίστριας.

Η Adele, έχει πει ορισμένες από τις μεγαλύτερες επιτυχίες παγκοσμίως. Όλες έχουν ως κοινό γνώμονα τον έρωτα. Πώς είναι να τον ζεις. Πώς είναι να τον χάνεις. Πώς είναι να τον ξαναβρίσκεις. Όλες οι απαντήσεις, είναι κάπου μέσα στους βιωματικούς της στίχους.

Μετά από 6 χρόνια σιωπής, η Adele κυκλοφόρησε το νέο της album, 30, το οποίο σηματοδοτεί τη νέα της ζωή. Την απώλεια των κιλών της, το διαζύγιό της και το ότι έπαψε να πίνει αλκοόλ. Όπως έχει πει και η ίδια σε συνέντευξή της, η επιστροφή του Κρόνου στο ωροσκόπιό της ήταν αυτή που την έκανε να δει τον εαυτό της και τη ζωή της διαφορετικά. Εξ ου και τα σκουλαρίκια που φόρεσε στη συναυλία, αλλά και το τατουάζ του Κρόνου στο χέρι της.

Τo Twitter λυγίζει και σπάει ακούγοντας Adele

Ένα μπουκάλι κρασί στο ένα χέρι και το κινητό στο άλλο. Αυτή ήταν η κατάσταση για την πλειονότητα των τουιτεράδων, το βράδυ της Κυριακής. Το hashtag #αντελ, έγινε πρώτο trending και σύσσωμο το κοινό αποθέωνε την τραγουδίστρια. Ή δήλωναν πόσο διαλυμένοι είναι όλοι.