ΜΟΥΣΙΚΗ

H 18χρονη Billie Eilish θα τραγουδήσει το theme song της νέας ταινίας James Bond

Invision/AP Evan Agostini

Η Billie Eilish, αυτό το μικρό ταλαντούχο κορίτσι που ήρθε για να μείνει. Η 18χρονη είναι η νεότερη καλλιτέχνις στην ιστορία του James Bond που θα τραγουδήσει γι’ αυτόν. Το theme song του “No Time to Die” θα έχει τη φωνή της.

Οι φήμες μιλούσαν για Ed Sheeran, αλλά διαψεύστηκαν για τα καλά με ανακοίνωση στο official account του James Bond. Όπως ενημερώνει το σχετικό post, η Billie έγραψε το τραγούδι μαζί με τον αδερφό της, Finneas O’Connell, o oποίος είναι παραγωγός και ο πιο στενός συνεργάτης της ποπ σταρ.

Το αυτό έπραξε φυσικά και η Billie Eilish. Είναι ενθουσιασμένη κι έχει κάθε λόγο. H Eilish μπαίνει στη χρυσή λίστα με τους τραγουδιστές που έχουν ταυτίσει τη φωνή τους με το franchise του James Bond, όπως ο Sam Smith, η Adele, η Madonna, οι Tina Turner, οι Garbage, o Paul McCartney, η Shirley Bassey και πολλοί ακόμα εξίσου ακριβοθώρητοι.

Στο δρόμο για τα Grammy

Και να ‘ταν μόνο το theme song του James Bond που κρατάει την Billie σε εγρήγορση αυτή την εποχή; Το νέο μουσικό φαινόμενο αναμένει πώς και πώς τα Grammy Awards στις 26 Ιανουαρίου, στα οποία φιγουράρει σε 6 συνολικά κατηγορίες, μεταξύ των οποίων προφανώς κι αυτή του/ης Καλύτερου/ης Πρωτοεμφανιζόμενου/ης Καλλιτέχνη. Μετράμε αντίστροφα και για τη live performance της στη σκηνή του Staples Center.