ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

Greece’s Next Top Model 2: Το trailer του νέου κύκλου μόλις κυκλοφόρησε και όλες οι γνωστές φυσιογνωμίες είναι εκεί

NDP Photo Agency

Από τη Θεσσαλονίκη ξεκινούν οι audition του δεύτερου κύκλου του Greece's Next Top Model, οι αιτήσεις για το οποίο έχουν ξεκινήσει εδώ και καιρό. Το trailer του GNTM 2 που θα προβληθεί στο Star, μόλις κυκλοφόρησε, μαζί με τις πρώτες πληροφορίες για τον νέο κύκλο του.

Διάβασε ακόμη: Η Μέγκι Ντρίο είναι δυο μέτρα γυναίκα, σπουδαγμένη και ο (μ)πήχης της για τους άνδρες είναι ψηλά

Τις πληροφορίες και το trailer μετέδωσε η εκπομπή του σταθμού «Η φωλιά των Κου Κου». «Αυτό το show έχει επενδύσει πολύ στη διαφορετικότητα. Δε θα δούμε κορίτσια που κάποιοι φαντάζονται ως συνηθισμένα μοντέλα, θα δούμε πολλά διαφορετικά κορίτσια και μας αρέσει αυτό» είπε ο Γιάννης Πουλόπουλος. «Στις auditions, που μπορούμε να αποκαλύψουμε ότι θα ξεκινήσουν από τη Θεσσαλονίκη, θα δούμε κάτι διαφορετικό, θα υπάρξουν εκπλήξεις. Δηλαδή δεν θα είναι ίδια ακριβώς η διαδικασία όπως την είδαμε στο GNTM 1», εξήγησε ο δημοσιογράφος.

«Έχουν περάσει από το pre casting και γνωστά μοντέλα που τα γνωρίζουμε» ανέφερε στη συνέχεια ο Στέφανος Κωνσταντινίδης, φανερώνοντας και μία νέα πληροφορία που δεν ξέραμε για το reality show.

 

Πάντως, το κομμάτι της διαφορετικότητας, δεν το είδαμε και πολύ την περασμένη σεζόν και οφείλουμε να το πούμε. Μόνο ένα plus size μοντέλο κατάφερε να μπει στο σπίτι του GNTM, κανένα στην κατηγορία petit, και ελάχιστες κοπέλες δεν είχαν εξαρχής την εικόνα του μοντέλου που χρόνια τώρα έχουμε συνηθίσει να βλέπουμε. Αντίθετα το reality στοιχείο του παιχνιδιού ήταν ιδιαίτερα έντονο και οι καυγάδες της τριάδας της φωτιάς με τις υπόλοιπες παίκτριες έδειχναν να κυριαρχούν στα επεισόδια του σε σχέση με τις πραγματικές δοκιμασίες των παικτριών. Ωστόσο ελπίζουμε πώς στο δεύτερο κύκλο τα πράγματα θα είναι καλύτερα.

Το ευχάριστο είναι πώς στο trailer, στο οποίο ακούγονται και εμφανίζονται οι τέσσερις κριτές, Βίκυ Καγιά, Άγγελος Μπράτης, Ηλιάννα Παπαγεωργίου και Δημήτρης Σκουλός, καθώς επίσης και η art director Ζενεβιέβ Μανζαρί και η coach των κοριτσιών Έλενα Χριστοπούλου, ακούγονται μόνο μπράβο και μόνο σχόλια εμπιστοσύνης και ενίσχυσης της αυτοπεποίθησης των κοριτσιών. Τώρα αν εσύ τα θυμάσαι διαφορετικά τα πράγματα, είναι άλλη υπόθεση.

Κεντρική φωτογραφία: NDP Photo Agency