ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

GoT: Οι 2 κομμένες σκηνές που προκαλούν αμηχανία

HBO

Είναι γεγονός. Ο 8ος και τελευταίος κύκλος του GOT, της σειράς- φαινόμενο ήταν σκέτη απογοήτευση. Το τέλος έκανε τους πάντες να αναρωτιούνται και να ζητούν νέα γυρίσματα για να μπουν τα πράγματα στη θέση τους. Και επειδή δε θα σταματήσουμε να ασχολούμαστε με το Game of thrones (ετοιμάζεται prequel εξάλλου), ήρθαν νέες σκηνές. Σκηνές που, αν θες, προκαλούν αμηχανία σε fans και μη της σειράς.

Οι νέες κομμένες σκηνές του Game of Thrones

Ένας ανεπίσημος λογαριασμός του Instagram, ανέβασε δύο σκηνές που δεν είδαμε ποτέ. Και πολύ κάναμε, αν με ρωτάς. Στην πρώτη σκηνή, η Daenerys αγναντεύει τις ετοιμασίες της μάχης με τον Jon Snow. Ένας Βόρειος την βλέπει, φτύνει μέσα στο νερό της και αποχωρεί επιδεικτικά. Ο Snow την κοιτάζει πονηρά («Ε τι να γίνει τώρα»;) και εκείνη απλώς φεύγει. Ο ορισμός του αμήχανου.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Deleted scene from Game of Thrones Season 8 🔥

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Game of Thrones (@gameofthronesnotofficial) στις

Στη δεύτερη κομμένη σκηνή, βλέπουμε και πάλι την Daenerys. Αυτήν τη φορά, κάθεται στην κεφαλή του τραπεζιού και ασχολείται με τα ερωτικά της παρέας. Είναι και η Daenery’s άνθρωπος σου λέει. Λέει στον Grey Worm (Torgo Nudho) να πάει για ύπνο διότι είναι πλέον ασφαλής. Θέλει η καημένη η Missandei να τον ακολουθήσει αλλά έχει και την Daenery’s. «Τι σου συμβαίνει; Πονάει το στομάχι σου; Ή μήπως έχεις πονοκέφαλο». «Ναι κούκλα μου, έχω πονοκέφαλο». «Πήγαινε τότε. Και περαστικά σου».

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Deleted scene from Game of Thrones Season 8 🔥

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Game of Thrones (@gameofthronesnotofficial) στις

Αν και αυτές οι σκηνές θα ήταν μία κωμική νότα στη σειρά, ευτυχώς δεν τις είδαμε.