ΣΕΙΡΕΣ

Gossip Girl: Η πρώτη φωτογραφία από τα γυρίσματα θα σου θυμίσει το παλιό cast

Τον περασμένο Μάρτιο, ήμασταν εδώ και συζητούσαμε για το πολυπόθητο reboot του Gossip Girl. Το αρχικό πλάνο για την πρεμιέρα ήταν ο Μάιος του 2020. Πόσα λίγα ξέραμε τότε.

Οι περισσότερες παραγωγές μπήκαν σε αναμονή αλλά, εν μέσω πανδημίας, κάποιοι επιστρέφουν στα στούντιο και ξεκινούν οι σειρές που περιμέναμε από την αρχή του έτους, τότε που μάς απασχολούσε μόνο το πότε θα δούμε το reboot του Gossip Girl. Αυτή η ώρα έφτασε.

Η πρώτη φωτογραφία από τα γυρίσματα

Τα γυρίσματα ξεκίνησαν στη Νέα Υόρκη και η πρώτη φωτογραφία είναι ένα σύντομο ταξίδι στον χρόνο. Η παρέα της νέας φουρνιάς του Upper East Side κάθεται στα σκαλάκια του Metropolitan Museum of Art, κλασικό σημείο συνάντησης του παλιού cast.

Με την πρώτη ματιά, νιώθεις ότι μπαίνεις σε χρονοκάψουλα και βλέπεις την παρέα της Blake Lively. Μπορείς ήδη να εντοπίσεις έναν Dan και έναν Chuck αλλά δεν γίνεται να μην προσέξεις ότι υπάρχει λίγο μεγαλύτερο diversity, πάντα συγκριτικά με το αρχικό Gossip Girl. Ωστόσο, δεν παύει να είναι μία πλούσια παρέα με σύγχρονα εφηβικά προβλήματα.

Το νέο cast και το diversity

Δεν ξέρουμε αν θα υπάρχουν πραγματικές διαφορές μεταξύ των δύο εποχών του Gossip Girl, αλλά ο στόχος των δημιουργών είναι να προωθήσουν το diversity μέσα από την επιλογή διαφορετικών προσώπων και χαρακτήρων. Ένας εκ των σεναριογράφων του αρχικού Gossip Girl, ο Joshua Safran, είχε δηλώσει ότι ήταν ο μοναδικός γκέι και δεν θέλει να απουσιάζει αυτό το στοιχείο από το reboot. Περιμένουμε πολλά λοιπόν από τη νέα γενιά του Μανχάταν.

Θα δούμε τους παλιούς γνώριμους;

Μέχρι στιγμής, κανείς δεν έχει επιβεβαιώσει την επιστροφή του στο reboot, εκτός από την αφηγήτρια Kristen Bell (xoxo, Gossip Girl). Αυτό που ξέρουμε όμως είναι ότι θα αναφερθεί το τι απέγιναν οι αγαπημένοι μας Serena, Blair, Dan, Chuck και λοιποί. Θα ήταν εξάλλου δύσκολο να επιστρέψουν ως γονείς των σημερινών εφήβων. Σήμερα θα ήταν 30άρηδες, όπως και στην πραγματική ζωή τους, και δεν βγαίνουν τα χρόνια.