ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

GNTM Spoiler: Η Wikipedia ανέβασε τη νικήτρια και μετά την έσβησε

Instagram.com/gntmgr

Η Wikipedia έκανε μάλλον το πιο μεγάλο spoiler (ή μήπως λάθος) για το GNTM 2. Το ριάλιτι μοντέλων του Star οδεύει προς το τέλος του. Ο μεγάλος τελικός θα γίνει την Πέμπτη 19 Δεκεμβρίου και αν πιστέψουμε τα spoiler, η τελική τριάδα που θα διαγωνιστεί για τον μεγάλο τίτλο είναι οι: Κάτια Ταραμπάνκο, Άννα Μαρία Ηλιάδου και Κέισι Μίζιου. Στη Wikipedia πάντως η νικήτρια ήδη ανακοινώθηκε. Αλλά όχι για πολύ.

Ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή. Ο τελικός έχει ήδη γυριστεί και εν μέρει, από την κριτική επιτροπή το αποτέλεσμα έχει κριθεί. Στον τελικό της Πέμπτης τον λόγο θα λάβει το κοινό που ψηφίζοντας από το σπίτι θα διαμορφώσει το τελικό αποτέλεσμα.

Ωστόσο στη Wikipedia συμπληρώθηκαν οι πίνακες με την τελική κατάταξη όλων των παικτριών και η Κάτια Ταραμπάνκο φαίνεται να κερδίζει το GNTM. Δεύτερη στην κατάταξη βρίσκεται η Άννα Μαρία Ηλιάδου και τρίτη η Κέισι Μίζιου.

Μετά από λίγο τα αποτελέσματα κατέβηκαν από την σελίδα της Wikipedia. Αρκετοί όμως χρήστες των social media φρόντισαν να τα κρατήσουν αποθηκευμένα. Έτσι το μεγαλύτερο spoiler στην ιστορία του δεύτερου κύκλου του GNTM βρήκε τον δρόμο του για το Twitter και το Instagram. Για την ιστορία πάντως να πούμε πως στη Wikipedia μπορεί να γράψει οποιοσδήποτε επομένως το spoiler ενδεχομένως να μην είχε βάση.

Τι θα δούμε σήμερα στο GNTM

Ας επιστρέψουμε όμως στην κανονικότητα του επεισοδίου της Δευτέρας 16 Δεκεμβρίου. Άνευ spoiler να σου πω ότι στο σημερινό επεισόδιο οι πέντε υποψήφιες που έχουν απομείνει στο GNTM, ταξιδεύουν στο Μιλάνο. Εκεί θα έχουν την ευκαιρία να φορέσουν ρούχα διάσημων σχεδιαστών, να φωτογραφηθούν με αυτά αλλά και να γνωρίσουν κάποιους σχεδιαστές από κοντά. Η συγκίνηση τους θα είναι μεγάλη με αποτέλεσμα η Κάτια να ξεσπάσει σε κλάματα γιατί δεν φανταζόταν ότι θα είχε ποτέ αυτή την ευκαιρία.

Ωστόσο μια δυσάρεστη έκπληξη τις περιμένει, αφού η Βίκυ Καγιά τους ανακοινώνει ότι η δοκιμασία που έχουν να περάσουν στο Μιλάνο, είναι δοκιμασία αποχώρησης. Ένα από τα πέντε κορίτσια θα αναγκαστεί να επιστρέψει στην Ελλάδα νωρίτερα και θα αποχωρήσει από το παιχνίδι. Αν πιστέψουμε τη Wikipedia, στο επεισόδιο 30 προβλέπεται διπλή αποχώρηση της Χαράς Παππά και της Μαρίας Μιχαλοπούλου. Ωστόσο, τη συνέχεια θα τη δούμε επί της οθόνης.