ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

GNTM: Η Ζενεβιέβ φεύγει και η Κάτια Ζυγούλη έρχεται;

Instagram.com/genevievv

Σαν να μη στεριώνει κανείς στην θέση που άφησε κενή η Ηλιάνα Παπαγεωργίου, στην κριτική επιτροπή του GNTM. Αυτό προκύπτει ως συμπέρασμα από την είδηση «βόμβα» που μετέδωσε χθες η Βάνια (η περσόνα που υποδύεται καθημερινά η Ματίνα Νικολάου) στο «Καλό Μεσημεράκι». Σύμφωνα με όσα ειπώθηκαν στην εκπομπή η Ζενεβιέβ Μαζαρί δεν θα είναι κριτής στο GNTM 4 και θα επιστρέψει αποκλειστικά στη γνώριμη και αγαπημένη θέση της, της art director του reality μοντέλων του Star. Όσο για την θέση που μένει ξανά κενή, αυτή θα έρθει να καλύψει η Κάτια Ζυγούλη, σύμφωνα με το ίδιο ρεπορτάζ.

Η Ζενεβιέβ Μαζαρί βρίσκεται από την πρώτη σεζόν του GNTM στο Star, στο τιμόνι της δημιουργίας των concept των φωτογραφίσεων στα οποία διαγωνίζονται τα υποψήφια μοντέλα. Σε αυτόν τον ρόλο θα επιστρέψει, σύμφωνα με το «Καλό Μεσημεράκι» από την ερχόμενη τηλεοπτική σεζόν. «Αυτό είναι τώρα μία βόμβα να πεις, αν γίνει, που μπορεί να γίνει. Κι αν δεν γίνει δεν με πειράζει, εγώ μεταφέρω φήμες και θα βγάλω το ψωμάκι μου», σχολίασε ο Νίκος Μουτσινάς, συμπληρώνοντας πως «ακούει» την πρόταση η Κάτια Ζυγούλη να βρεθεί στην κριτική επιτροπή του reality μοντέλων του Star.

«Αλλά τώρα να ρίξουν τη Ζεν να τη βάλουν στη θέση της Queen Helen, δεν ξέρω και πώς θα το πάρει δεν είναι και το πιο ήρεμο άτομο στον κόσμο. Ο Καράβας θα μείνει τουλάχιστον ή θα τον φάει κι αυτόν το Ρουβέικο και θα δούμε κανέναν Σάκη;

Εγώ πιστεύω ότι όλο αυτό είναι ένα λάθος η Ζεν είναι κριτής και δεν θέλω από κριτής να πάει art director; Τι; Είναι και τώρα art director; Η Ζεν κάνει τα πάντα; Η Ζεν είναι το GNTM;», σημείωσε με χιούμορ ο Νίκος Μουτσινάς στη στήλη του “Stand Up”.

Σου υπενθυμίζω ότι φέτος ήταν η χρονιά των πρώτων αλλαγών που είδαμε στην κριτική επιτροπή και τον coach των μοντέλων του GNTM. Εκτός από τη Ζενεβιέβ Μαζαρί που βρέθηκε εκτός από art director του show να γίνεται και μέλος της κριτικής επιτροπής, το μοντέλο Γιώργος Καράβας εντάχθηκε στο δυναμικό του GNTM επίσης. Ο Γιώργος Καράβας ανέλαβε τη θέση του coach των μοντέλων που μέχρι πέρσι κρατούσε η Έλενα Χριστοπούλου. Προφανώς αυτή ήταν η “Queen Helen” στην οποία αναφέρθηκε με χιούμορ ο Νίκος Μουτσινάς.

Η Κάτια Ζυγούλη για το δοκιμαστικό που είχε περάσει για το GNTM

Η Κάτια Ζυγούλη, πάντως, είχε αποκαλύψει σε συνέντευξή της στον Γρηγόρη Αρναούτογλου ότι είχε περάσει δοκιμαστικό για μία θέση στο GNTM. «Πήγα στο δοκιμαστικό του “GNTM” με μία πάρα πολύ ρομαντική διάθεση, γιατί έχω την τάση να είμαι χρήσιμη και να βοηθήσω. Όταν πήγα εκεί, ήμουν γλυκιά και συγκαταβατική γι’ αυτό και δεν με επέλεξαν. Στην πορεία νομίζω ότι δεν ήμουν εγώ για αυτό το πράγμα. Αν τύχει ξανά και βρεθώ εκεί, θα είμαι πάλι η ίδια συγκαταβατική Κάτια, η χρήσιμη, η απαλή που δεν θέλει να πληγώσει τον άνθρωπο. Δεν επιτρέπεται να πληγώνουμε τους ανθρώπους», σημείωνε το πρώην μοντέλο. Μένει να δούμε αν οι φήμες θα επιβεβαιωθούν στο GNTM 4.

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου δεν μετάνιωσε που έφυγε

Όσο για την Ηλιάνα Παπαγεωργίου εκείνη αναφέρθηκε στο GNTM σε συνέντευξη που παραχώρησε επίσης στην εκπομπή “The 2Night Show” την Πέμπτη, 3 Δεκεμβρίου. «Όχι δεν μετάνιωσα. Έκανε τον κύκλο του, τελείωσε. Δεν είχα να κάνω κάτι άλλο», σημείωσε όταν ο Γρηγόρης Αρναούτογλου τη ρώτησε αν μετάνιωσε την απόφασή της να αποχωρήσει από την κριτική επιτροπή του reality. «Χαίρομαι που πάρει καλά. Το αγαπώ πάρα πολύ το project, αυτό είναι ουσιαστικά που με βοήθησε, με έβαλε στα πράγματα. Ο κόσμος με γνώρισε από εκεί, με αγάπησε ή με μίσησε γιατί υπάρχουν πάντα δύο πλευρές απέναντι στα πράγματα, και βρίσκομαι τώρα και πάλι απέναντί σου», τόνισε η παρουσιάστρια του “Pop Up” του Alpha.

«Όταν υπάρχουν έντονες προσωπικότητες και καλοί επαγγελματίες μπορούν να συνυπάρξουν. Όταν τα μπερδεύεις γίνεται το πρόβλημα. Οι καλοί επαγγελματίες μπορούν να συνυπάρξουν παντού», σχολίασε η Ηλιάνα Παπαγεωργίου.

«Εγώ έφυγα από το GNTM γιατί δεν είχε να μου προσφέρει κάτι άλλο και θέλω να περνάω καλά. Δεν περνούσα καλά και οτιδήποτε στη ζωή μου με στενοχωρεί και με κάνει να μην νιώθω καλά, το αλλάζω», κατέληξε για τους λόγους για τους οποίους έφυγε από το GNTM.