ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

GNTM: Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου θα πάρει τη θέση της Βίκυς Καγιά; Η αποκάλυψη στο «Πρωινό»

Instagram.com/angelosbratis

Πριν από λίγες ημέρες, το Star ανακοίνωσε την ανανέωση της συνεργασίας του με τη Βίκυ Καγιά. Στο πλαίσιο αυτής της ανανέωσης, δημοσιοποίησε και το γεγονός ότι η Βίκυ Καγιά ολοκληρώνει την παρουσία της στο GNTM, μετά από τρεις σεζόν. Κι έπειτα αρχίσαμε να αναρωτιόμαστε μήπως αυτό σημαίνει επιστροφή για την Ηλιάνα Παπαγεωργίου στο GNTM. Η Φαίη Σκορδά είναι κάθετη, αυτό θα γίνει.

«Ολοκληρώνοντας 3 επιτυχημένες χρονιές, η Βίκυ Καγιά αποτελεί ένα σημαντικό μέλος του GNTM, που θα έχει πάντα μια ξεχωριστή θέση στην καρδιά της», έγραφε η ανακοίνωση του Star και συνοπτικά αποχαιρετίσαμε από το GNTM τη Βίκυ Καγιά. Τα τραγούδια από musical στις οντισιόν, μαζί με τα “Wow” και τα “συγκλό” της μπήκαν στο συρτάρι κι από εκεί βγήκαν τα σενάρια για την αντικατάστασή της, καθώς η Βίκυ Καγιά ανοίγει φτερά για να βρεθεί στη θέση της παρουσιάστριας του “Dancing With The Stars”. Δεν ξέρω αν το περίμενες κι εσύ, αλλά το όνομα Ηλιάνα Παπαγεωργίου, άρχισε να αναβοσβήνει σαν ταμπέλα νέον μέσα στο μυαλό μας, δίπλα στον τίτλο της εκπομπής GNTM.

Στην εκπομπή «Ευτυχείτε» του Open, την Παρασκευή 16 Απριλίου αναφέρθηκε πρώτη φορά το ενδεχόμενο η Ηλίανα Παπαγεωργίου να επιστρέψει στο GNTM τη νέα σεζόν. Σύμφωνα με όσα ειπώθηκαν στην εκπομπή το εμπόδιο σε μία τέτοια επιστροφή θα ήταν το γεγονός ότι τα γυρίσματα για το GNTM θα αρχίσουν πριν η Ηλιάνα Παπαγεωργίου ολοκληρώσει τις τηλεοπτικές της υποχρεώσεις στην εκπομπή “Pop Up” του Alpha. Παράλληλα αναφέρθηκε από την Κατερίνα Καινούργιου και τον Γιάννη Πουλόπουλο, ότι ίσως η πρόθεση του Star είναι να δοκιμάσει νέα πρόσωπα στην κριτική επιτροπή και τη θέση της Βίκυς Καγιά, που έμεινε κενή.

Η Φαίη Σκορδά και το Πρωινό πάντως, είναι βέβαιοι. Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου θα αντικαταστήσει τη Βίκυ Καγιά στο GNTM. Όποια εμπόδια ίσως υπήρχαν άρθηκαν, σύμφωνα με τις πληροφορίες της παρουσιάστριας.

«Παρουσιάστρια στο Greece’s Next Top Model θα είναι η Ηλιάνα Παπαγεωργίου», αποκάλυψε η Φαίη Σκορδά και ο Αλέξης Μίχας την επιβεβαίωσε. «Οι βραδινές πληροφορίες που είχα, αυτό αναφέρουν. Φυσικά όλες οι εμπλεκόμενες πλευρές τηρούν σιγή ιχθύος, κι είναι λογικό αυτό γιατί η Ηλιάνα Παπαγεωργίου βρίσκεται σε άλλο σταθμό και στον “αέρα” μιας εκπομπής. Star και Alpha είναι ξεχωριστές εταιρείες αλλά βρίσκονται κάτω από την ίδια επιχειρηματική ομπρέλα. Τα γυρίσματα ξεκινούν άμεσα γιατί ο χρόνος πιέζει», σημείωσε ο δημοσιογράφος.

Το Star μέχρι στιγμής δεν έχει επιβεβαίωσει την είδηση με κάποια νέα ανακοίνωση. Εν αναμονή των επίσημων εξελίξεων, που θα επιβεβαιώσουν ή θα διαψεύσουν το ρεπορτάζ του Πρωινού, να πούμε ότι η Ηλιάνα Παπαγεωργίου, θα ήταν μάλλον εξαιρετική στο GNTM όπως ήταν και στα δύο χρόνια παρουσίας της στο reality μοντέλων του Star.