ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

GNTM 4: Η plus size μαμά που δίχασε τους κριτές, αλλά τελικά πέρασε στις Άγριες Μέλισσες

Instagram.com/stamatina_mytilinaiou

Η είσοδος της Σταματίνας Μυτιληναίου στο πλατό του GNTM 4 -μία από τις τελευταίες παίκτριες που δοκίμασαν την τύχη τους στις auditions του GNTM 4 και αυτή τους χαμογέλασε- ήταν αρκετή για να ανάψει φωτιές, να αναστατώσει και να βάλει σε σκέψεις τους κριτές. Με την καλή και την κακή έννοια.

Με καταγωγή από τη Σπάρτη, κατάλευκο δέρμα και μακριά, φυσικά μαλλιά η Σταματίνα Μυτιληναίου είναι 27 ετών, ηθοποιός, παντρεμένη, έχει δυο παιδιά και ένα πληθωρικό σώμα που άφησε τον Δημήτρη Σκουλό με το στόμα ανοιχτό. «Τι μπόμπα είσαι εσύ», αναφώνησε ο ίδιος κατά την είσοδο της παίκτριας στο πλατό του GNTM 4. Ο Άγγελος Μπράτης και η Ισμήνη Παπαβλασοπούλου δεν έδωσαν το πολυπόθητο «ναι» στην Σταματίνα και έτσι δεν πέρασε στην επόμενη φάση. Στη συνέχεια, όμως, ο Δημήτρης Σκουλός έκανε την ανατροπή και αποφάσισε να χρησιμοποιήσει την wild card του και να σώσει την Σταματίνα.

Η audition της Σταματίνας Μυτιληναίου στο GNTM 4

Όπως η ίδια ανέφερε στην αρχή, δήλωσε συμμετοχή στο GNTM για να βρει ξανά τους ρυθμούς της, ύστερα από 4 χρόνια πλήρους αφοσίωσης στην ανατροφή των παιδιών της. Παρά το εντυπωσιακό catwalk με μαγιό, τις juicy πόζες και τα εύθυμα αναφωνητά των κριτών, η παρουσία της παίκτριας δίχασε τους κριτές ως προς την τελική τους απόφαση.

Στο catwalk της Σταματίνας Μυτηλιναίου πρωταγωνίστησε η αυτοπεποίθηση και κέρδισε

Η κριτική επιτροπή χωρίστηκε στα δυο. Η Ζενεβιέβ Μαζαρί και ο Δημήτρης Σκουλός της «έδωσαν» το πράσινο φως, ωστόσο ο Άγγελος Μπράτης και η Ισμήνη Παπαβλασοπούλου της έκοψαν τα φτερά, δίνοντας το «όχι» τους. Η παίκτρια δεν δίστασε να ζητήσει τη wild card από τους κριτές, μη γνωρίζοντας πως όλοι πλην Δημήτρη Σκουλού την είχαν δώσει σε προηγούμενους παίκτες. Παρά τη διστακτικότητα και παρά την αρχική άρνησή του, ο κριτής έκανε την ανατροπή και έδωσε τελικά τη wild card στην παίκτρια που τον εντυπωσίασε εξ αρχής.

 

 

 

Η υποκριτική της ταιριάζει καλύτερα από το modeling

Παρά τη wild card του Δημήτρη Σκουλού, το ταξίδι της Σταματίνας Μυτιληναίου έληξε στο id catwalk, καθώς δεν κατάφερε να κλέψει τις εντυπώσεις των κριτών. Έτσι, το όνομά της βρέθηκε ανάμεσα στα νούμερα που αποχώρησαν. Ωστόσο, η τύχη της ήταν σαφώς καλύτερη στον τομέα της υποκριτικής. Καλεσμένη στην εκπομπή [email protected] το πρωί της Τετάρτης, 22 Σεπτεμβρίου, η ίδια αποκάλυψε πως μπορεί να κόπηκε από το GNTM, όμως σύντομα θα τη δούμε στις «Άγριες Μέλισσες». «Ασχολούμαι με την υποκριτική. Θα είμαι στις “Άγριες Μέλισσες” σε πολύ μικρό ρόλο αυτή τη σεζόν. Δεν μπορώ να πω τίποτα άλλο, δεν μπορώ να πω κάτι αλήθεια. Μην μου θυμώνετε. Είναι πολύ μικρός ρόλος», ανέφερε μεταξύ άλλων.