ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

GNTM 4: Τα λόγια των κριτών που ξενέρωσαν το Twitter. «Μας κοροϊδεύετε;»

Instagram.com/gntmgr

Στο επεισόδιο της Δευτέρας, 25 Οκτωβρίου, ένα σετ βγαλμένο από τα παιδικά και εφηβικά χρόνια περίμενε τα 14 μοντέλα που μέχρι στιγμής έχουν καταφέρει να παραμείνουν στο σπίτι του GNTM 4. Εκλεκτός καλεσμένος ήταν ο νικητής του GNTM 3, Ηρακλής Τσουζίνοφ, ο οποίος ανέλαβε το reference της δοκιμασίας αποχώρησης. Guest photographer του επεισοδίου ήταν ο Πάνος Γεωργίου, ο οποίος φωτογράφισε τα μοντέλα για λογαριασμό καμπάνιας μεγάλου brand αθλητικών ειδών, με σκοπό το λανσάρισμα νέων αθλητικών παπουτσιών.

Η ζωντάνια, ο δυναμισμός, η χαρά και ο αυθορμητισμός ήταν το ζητούμενο του concept. Με λίγα λόγια, τα 14 μοντέλα του GNTM 4 κλήθηκαν να εκφραστούν ελεύθερα, αναδεικνύοντας παράλληλα τα νέα παπούτσια του brand. Ο Ναπολέων Μήτσης ήταν ο παίκτης που πήρε στα χέρια του την καλύτερη φωτογραφία, ενώ η Αγάπη Μπρουκς ακολούθησε.

Από την άλλη, η Μαρία, η Κυβέλη και ο Θάνος ήταν οι παίκτες που αποτέλεσαν το bottom three της δοκιμασίας. Η πρώτη σώθηκε από την ψηφοφορία των συμπαικτών της, ενώ ο τελευταίος ήταν αυτός που τελικά αποχώρησε, ύστερα από τη σύμφωνη απόφαση της κριτικής επιτροπής. Μία απόφαση που όπως φαίνεται εξόργισε τους χρήστες του Twitter κι όχι μόνο αυτούς.

Το Twitter «δίκασε» την πιο άδικη αποχώρηση του GNTM 4

Μπορεί, λοιπόν, οι κριτές να αποφάσισαν πως η Κυβέλη είχε καλύτερη λήψη από αυτή του Θάνου, εστιάζοντας στην έκφραση, αντιθέτως οι χρήστες του Twitter δεν είδαν καμία έκφραση, ενώ μάλιστα δεν δίστασαν να επισημάνουν τις αστοχίες που είχε η φωτογραφία της Κυβέλης και έπειτα να συγκρίνουν τις δυο φωτογραφίες των μοντέλων. Τα συμπεράσματα των tweets είναι δυο και νομίζω θα συμφωνήσεις μαζί τους.

 

Η ζωή μπορεί πολλές φορές να γίνει άδικη. Κάτι τέτοιο, λοιπόν, φαίνεται να αισθάνεται ο Θάνος, μετά την αποχώρησή του από το GNTM 4. Μαζί του κι όλο το ελληνικό Twitter.