ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

GNTM 4: O Leonard εντυπωσίασε με το ginger μαλλί, τις πόζες και τo βαθύ αίσθημα προσφοράς του

Instagram.com/leo__insta__

Η πρώτη φάση των auditions του GNTM 4 ολοκληρώθηκε στις 21 Σεπτεμβρίου. Οι 80 παίκτες που κατάφεραν να κερδίσουν τους κριτές με την παρουσία και τον χαρακτήρα τους, κλήθηκαν να δείξουν ποιοι πραγματικά είναι -την προσωπικότητά τους- στο id catwalk και τελικά έμειναν 40. Στολές μαριονέτας και anime, πασαρέλα με στολή ρυθμικής γυμναστικής, αλλά και με rollers, ήταν μόνο μερικές από τις εμφανίσεις (και αμφιέσεις) που έκαναν τη διαφορά, αλλά δεν ενθουσίασαν απαραίτητα την κριτική επιτροπή.

Ανάμεσα στα άτομα που έλαβαν το πολυπόθητο «ναι» από την κριτική επιτροπή και έκλεισαν τον κύκλο της πρώτης φάσης των auditions του GNTM 4, βρίσκεται και ο 22χρονος Leonard με καταγωγή από την Αλβανία που δεν εντυπωσίασε μόνο με το φυσικό του ginger μαλλί αλλά και με τις πόζες του και το περπάτημά του. «Χαμογελαστός, ginger, ωραίος», όπως χαρακτηριστικά είπε και ο Δημήτρης Σκουλός όταν ο διαγωνιζόμενος στάθηκε μπροστά στους κριτές.

Η audition του Leonard στο GNTM 4

«Έρχομαι από το Λονδίνο, κατάγομαι από την Αλβανία, είμαι γεννημένος και μεγαλωμένος στην Αθήνα. Πέρασα στη Φιλοσοφική Σχολή, αποφάσισα να σπουδάσω Νομική στο Λονδίνο και τώρα τελείωνω το μεταπτυχιακό μου», ανέφερε στην αρχή ο παίκτης όταν κλήθηκε να παρουσιάσει τον εαυτό του μπροστά στους κριτές.

«Μαρέσει πάρα πολύ ο χώρος του modeling και δεν τον έχω δοκιμάσει. Γι’ αυτό ήρθα εδώ να μου πείτε εσείς αν μπορώ ή όχι», πρόσθεσε στη συνέχεια ο Leonard όταν ο Δημήτρης Σκουλός τον ρώτησε πώς πήρε την απόφαση να δηλώσει συμμετοχή στο GNTM. Μεταξύ άλλων, ο 22χρονος άφησε άφωνους τους κριτές όταν τους είπε πως εκτός από δωρητής μυελού των οστών είναι και δωρητής σπέρματος. «Στη μία περίπτωση δίνεις ζωή. Στην άλλη περίπτωση σώζεις μία ζωή», δήλωσε ο ίδιος χαρακτηριστικά.

Εκτός, φυσικά, από τον δομημένο λόγο που αρμόζει σε κάποιον που έχει τελειώσει τη Νομική, ο Leonard εντυπωσίασε και με το παρουσιαστικό του. Το catwalk και οι πόζες με μαγιό ενθουσίασαν και με το παραπάνω την Ισμήνη Παπαβλασοπούλου και τη Ζενεβιέβ Μαζαρί. 2 στα 2 για τον Leonard, λοιπόν, ο οποίος απέσπασε 4 «ναι» και πέρασε στην επόμενη φάση.