ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

GNTM 4: Ο Ηρακλής Τσουζίνοβ επιστρέφει, αλλά οι αντιδράσεις δεν είναι αυτές που περίμενες

Instagram.com/hercules0

Το παραδοσιακό promo του επόμενου επεισοδίου προβλήθηκε αμέσως μετά την ολοκλήρωση του επεισοδίου της Τρίτης 19 Οκτωβρίου του GNTM 4. Ο guest star της ερχόμενης εβδομάδας θα είναι ο Ηρακλής Τσουζίνοβ, νικητής του περσινού κύκλου του GNTM και αγαπημένος του Twitter, άμα τη εμφανίσει του στις auditions. Το κλίμα βέβαια άλλαξε καθώς ο κύκλος του GNTM 3 προχωρούσε και άλλοι ήταν εκείνοι που αναδείχθηκαν νικητές της καρδιάς του κοινού.

Η εμφάνιση του Ηρακλή, στο promo υλικό του GNTM 4 που εκτός του ότι προβλήθηκε μετά το τέλος του επεισοδίου, αναρτήθηκε και στο Instagram, μάλλον δεν προκάλεσε τις αντιδράσεις λατρείας που ίσως περίμενες. Οι χρήστες του Twitter και του Instagram είχαν μία απορία την οποία εξέφρασαν ποικιλοτρόπως. Γιατί δεν είναι ο νικητής του περσινού GNTM στο Λονδίνο, στο πρακτορείο με το οποίο έχει υπογράψει συμβόλαιο; Και γιατί δεν είναι στη θέση του κάποιο άλλο από τα μοντέλα που έχουν αποδεδειγμένα ξεκινήσει τις διεθνείς συνεργασίες, όπως ο Αιμιλιάνο;

Το Twitter και το Instagram είχε πολλά να πει και να αναρωτηθεί για το έπαθλο των νικητών του GNTM. Το χρυσό συμβόλαιο με το Elite London, πάντως, δεν είναι κάτι που δημιουργεί από μόνο του θέσεις εργασίας. Χρειάζεται, ως φαίνεται από άλλες περιπτώσεις «αποφοίτων» του σχολείου του GNTM, προσωπικός κόπος. Επιπλέον, το γεγονός ότι κανείς από εμάς δεν γνωρίζει απέξω κι ανακατωτά το πρόγραμμα εργασίας του Ηρακλή Τσουζίνοβ, δεν σημαίνει ότι ο ίδιος δεν έχει πραγματοποιήσει ήδη συνεργασίες για τις οποίες ο ίδιος μπορεί να είναι υπερήφανος. Δεν είναι αληθινό μόνο ότι προβάλλεται, αυτό πρέπει να έχουμε στο νού μας κάθε φορά πριν σχολιάσουμε. Οι απορίες, ωστόσο, είναι απορίες, και γι’ αυτό στις παραθέτω πιο κάτω. Τα συμπεράσματα, αν βγουν, θα βγουν την ερχόμενη Δευτέρα στο νέο επεισόδιο του GNTM 4.

GNTM 4 Instagram.com/gntmgr
GNTM 4 Instagram.com/gntmgr
Instagram.com/gntmgr
GNTM 4 Instagram.com/gntmgr

Πάντως αυτό που θα κληθούν να κάνουν τα υποψήφια μοντέλα στο επόμενο επεισόδιο του GNTM 4 είναι να μάθουν τη διαφορά μεταξύ καταλόγου και καμπάνιας. Σε αυτό θα τους βοηθήσουν ο Γιώργος Καράβας, η Ισμήνη Παπαβλασσοπούλου και, όπως όλα δείχνουν, ο Ηρακλής Τσουζίνοβ.

Στη συνέχεια θα χρειαστεί να επιστρατεύσουν τις γνώσεις τους για μία άκρως διασκεδαστική φωτογράφιση που θα ξυπνήσει αναμνήσεις παιδικής ηλικίας.

Προς το παρόν να σου θυμίσω ότι έχουν μείνει 15 παίκτες που αγωνίζονται στο GNTM 4. Ο Θοδωρής Τσαρούχας αποχώρησε την Τρίτη 19 Οκτωβρίου και το GNTM 4 έχασε τον «Βίκινγκ» του. «Και κάπου εδώ το μαγικό ταξίδι του GNTM έφτασε στο τέλος του. Όμως λένε πως όταν κάτι τελειώνει κάτι καινούργιο αρχίζει», έγραψε ο ίδιος στο Instagram και αφού ευχαρίστησε τους συντελεστές της εκπομπής και τους συμπαίκτες του έστειλε ένα σημαντικό μήνυμα. «Οι κανόνες είναι για να σπάνε, η ηλικία είναι απλά ένα νούμερο. Μην παρατάτε τα όνειρα σας, ποτέ δεν είναι αργά!», σημείωσε.