ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

GNTM 4: Μόλις ανακοινώθηκε η ημερομηνία του μεγάλου τελικού

Instagram.com/gntmgr

«Ο μεγάλος νικητής θα κερδίσει το χρηματικό έπαθλο αξίας 50.000 ευρώ, ένα συμβόλαιο με το πρακτορείο Elite Models στο Λονδίνο, κοσμήματα και ρολόι αξίας 20.000 ευρώ αλλά και ένα SUV, συγκεκριμένα το Open Mokka και φυσικά τον τίτλο του GNTM 4». Εάν παρακολουθείς συστηματικά τον διαγωνισμό, τότε σίγουρα τα παραπάνω λόγια διά στόματος Δημήτρη Σκουλού σού είναι αρκετά γνώριμα. Λόγια που ακούμε από την πρώτη μέρα και σε κάθε πλατό, σε κάθε επεισόδιο του GNTM 4. Λόγια που ήρθε η ώρα να μάθουμε σε ποιον, τελικά, απευθύνονται.

Πλησιάζει σιγά σιγά η ώρα να μάθουμε τελικά ποιος παίκτης θα κάνει όλα τα προαναφερόμενα έπαθλα δικά του. Ο τελικός του GNTM 4 βρίσκεται προ των πυλών, καθώς μόλις ανακοινώθηκε η ημερομηνία που θα πραγματοποιηθεί.

Πότε θα διεξαχθεί ο μεγάλος τελικός του GNTM 4

Πιο συγκεκριμένα, την αποκάλυψη έκανε η Τζώρτζια Γεωργίου, στο πλατό της εκπομπής Breakfast Star, την Πέμπτη, 2 Δεκεμβρίου. «Και μίας και μιλάμε για το GNTM, τώρα θα πω αποκλειστικό. Είστε έτοιμοι να πω αποκλειστικό; Έρχεται ο μεγάλος τελικός. Τη Δευτέρα, 20 Δεκεμβρίου στις 21.00 η ώρα από τη συχνότητα του Star, ο πολυαναμενόμενος τελικός που θα έχουμε είτε το αγόρι είτε το κορίτσι που θα καταφέρει να ανοίξει τα φτερά του και να φύγει στο εξωτερικό», ανέφερε χαρακτηριστικά η δημοσιογράφος διευκρινίζοντας πως το αποτέλεσμα θα κριθεί για ακόμα μία φορά με τη συμβολή του τηλεοπτικού κοινού.

Όπως αντιλαμβάνεσαι, έχει μείνει λιγότερο από ένας μήνας για την ολοκλήρωση του τέταρτου κύκλου του GNTM 4. Stay tuned. Εμείς σου υπενθυμίζουμε πως αυτή τη στιγμή, στο σπίτι του διαγωνισμού έχουν μείνει 6 μοντέλα κι αυτά είναι η Όλγα, η Κυβέλη, ο Κωνσταντίνος, η Ειρήνη, ο Αγγαίος και η Αγάπη.