ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

GNTM 4: Κυκλοφόρησε το trailer του νέου κύκλου. Τι ξέρουμε γι’ αυτόν;

Instagram.com/gntmgr

Σου έλειψε το GNTM; Τι εννοείς δεν πέρασαν παρά μόνο λίγοι μήνες από την ολοκλήρωσή του; Ο 3ος κύκλος του reality μοντέλων του Star έχει περάσει ήδη στη λήθη και όλα είναι έτοιμα για το GNTM 4. Το trailer του νέου κύκλου προβλήθηκε λίγο πριν την έναρξη του MasterChef την Τετάρτη 31 Μαρτίου.

Στο GNTM 4 θα διαγωνιστούν πάλι και κορίτσια και αγόρια. Το trailer είναι μία σύνθεση από εντυπωσιακές στιγμές που έχουν αφήσει στο πέρασμά τους οι διαγωνιζόμενοι και οι νικητές των τριών προηγούμενων κύκλων του GNTM ενώ ακούγονται φράσεις που είχαν πει τα μοντέλα του show τα περασμένα χρόνια. Ο τρίτος κύκλος του GNTM έληξε με άνδρα νικητή, τον Ηρακλή Τσουζίνοβ. Θα είναι και το GNTM 4 άραγε ανδρική υπόθεση ή ο τίτλος του καλύτερου μοντέλου θα επιστρέψει σε γυναικεία χέρια;

Στην εκπομπή «Στη Φωλιά των Κου Κου», παρουσιάστηκε την Πέμπτη 1η Απριλίου, τόσο το trailer όσο και οι πρώτες λεπτομέρειες για το GNTM 4. «Είδαμε το trailer που καλεί όσους ενδιαφέρονται να δηλώσουν συμμετοχή. Όπως μας είπε και ο Δημήτρης Σκουλός, υπάρχει ρεκόρ συμμετοχών και αναμένεται να προστεθούν και άλλες. Είναι τριπλάσιες οι συμμετοχές σε σχέση με πέρυσι, αναμένεται να προσέλθει πάρα πολύς κόσμος», είπε αρχικά η Δήμητρα Καλφούντζου.

«Η Ζενεβιέβ Μαζαρί δουλεύει πυρετωδώς για να ετοιμάσει τις δοκιμασίες του show και αυτές θα είναι ακόμα πιο εξαιρετικές φέτος», σημείωσε η δημοσιογράφος, επιβεβαιώνοντας ξανά ότι ο ρόλος της art director ανήκει και πάλι στην Ζενεβιέβ, που πέρσι είχε θέση και στην κριτική επιτροπή του GNTM. Την είδηση ότι η Ζενεβιέβ Μαζαρί θα συνεχίσει να βρίσκεται και στην κριτική επιτροπή του GNTM 4 είχε επιβεβαιώσει και η Βίκυ Καγιά μιλώντας στο Πρωινό του ΑΝΤ1.

«Η Ζενεβιέβ συνεχίζει κανονικά. Γιατί να μη συνεχίσει;. Κάθε φορά που τελειώνει το GNTM, από την επόμενη αρχίζουν να λέγονται διάφορα», είχε πει η παρουσιάστρια του Shopping Star και κριτής του GNTM. «Η ομάδα του GNTM έχει ξεκινήσει και δουλεύει, απλά δεν έχουν καταλήξει τι και πώς. Από ό,τι φαίνεται θα είναι πάλι με αγόρια και κορίτσια, αλλά δεν θέλω να σου πω κάτι γιατί μπορεί να αλλάξει. Η κριτική επιτροπή πιστεύω πως θα είναι η ίδια, ξέρετε κάτι που δεν ξέρω;», είχε πει πριν από λίγο καιρό η Βίκυ Καγιά.