ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

GNTM 2: Η Ασημίνα έφυγε, η Ασημίνα πάει και το Twitter έστησε πάρτι

Instagram.com/asiminaa

Διαμορφώθηκε η τελική δεκάδα των μοντέλων που διεκδικούν τον τίτλο του επόμενου Top Model της Ελλάδας. Αυτού που θα σηκώσει στις πλάτες του την ελληνική μόδα, όπως σχολίασε η Βίκυ Καγιά στο επεισόδιο της Δευτέρας 2 Δεκεμβρίου. Και τον Ίψεν θα προσθέσουμε κρίνοντας από την προκάτοχό του, Ειρήνη Καζαριάν. Και στην τελική, τελική δεκάδα του GNTM 2 δεν βρίσκουμε πουθενά την Ασημίνα.

Η Ασημίνα Χαρίτου μπήκε στο σπίτι και σύντομα έγινε μέλος των FF, των πέντε κοριτσιών που χαρακτηρίστηκαν φέτος οι «κακές» του παιχνιδιού. Η ίδια έφτασε πολλές φορές στην τελική διάδα και κατάφερε να αποκτήσει το παρατσούκλι του «εξολοθρευτή» του παιχνιδιού από την κριτική επιτροπή. Το παρατσούκλι της στο Twitter, αρνούμαι να το αναπαράξω καθώς είναι το λιγότερο κακεντρεχές.

Παράλληλα «εξολόθρευε» και τα νεύρα των χρηστών του Twitter που δεν συντάσσονταν με το #teamAsimina. Στην πηγή έφταναν σε κάθε σχεδόν επεισόδιο τις τελευταίες εβδομάδες και νερό δεν έπιναν. Μέχρι χθες.

Το concept που είχαν να βγάλουν εις πέρας τα κορίτσια του GNTM 2, ήταν «Σύγχρονη Εύα». Ο φωτογράφος ήταν ο Πάνος Γιαννακόπουλος (ναι, ο ίδιος που πριν από λίγο καιρό μας ταξίδευε στον Αμαζόνιο). Μαρία, Χαρά και Ασημίνα αποτέλεσαν την τελική τριάδα προς αποχώρηση και τελικά η Βίκυ Καγιά έδωσε τις φωτογραφίες στη Μαρία και τη Χαρά. Η Ασημίνα πριν τις επιστροφές των κοριτσιών την περασμένη εβδομάδα βρισκόταν ανάμεσα στις τελευταίες 9 του παιχνιδιού, ωστόσο πλέον αποχώρησε 11η από το ριάλιτι μοντέλων του Star.

Τα δάκρυα της Κάτιας και το «αντίο» της Ασημίνας

Η πιο στενή της φίλη στο παιχνίδι, Κάτια Ταραμπάνκο ξέσπασε σε λυγμούς τονίζοντας ότι η Ασημίνα ήταν «το στήριγμά μου μέσα στο παιχνίδι». Η ίδια η Ασημίνα θεώρησε άδικη την αποχώρησή της. «Ασημίνα γιατί; Γιατί να μη μείνεις εσύ εδώ; Γιατί να μείνει η Μαρία; Τι έχει περισσότερο από σένα; Τίποτα. Είναι δυνατόν; Τι πρέπει να είμαι τελικά; Να είμαι κι εγώ αγενής, να ‘χω νεύρα, να τη λέω σε όλους, να είμαι μη-επαγγελματίας; Τελικά αυτό μετράει» δήλωσε φεύγοντας από το παιχνίδι. «Ήθελα να το ζήσω μέχρι τέρμα» είπε με δάκρυα στα μάτια.

 

Η ίδια αποχαιρέτησε τις συμπαίκτριές της στο σπίτι λέγοντας πόσο χάρηκε που τις γνώρισε, ενώ κι εκείνες ανεξαρτήτως «στρατοπέδου» δήλωναν λυπημένες. Αμέσως μετά προβλήθηκε κιου της Ασημίονας στο οποίο έλεγε ότι δεν πιστεύει ότι η ίδια θα είναι πλέον έξω, ενώ στο σπίτι παραμένουν κορίτσια που δεν θα κάνουν απολύτως τίποτα στο modeling. Micdrop από την Ασημίνα και ο λόγος να δωθεί στο Twitter.

Τα καλύτερα tweets

Από την παραπάνω παράγραφο νομίζω πήρες μια ιδέα για το effect που προκαλούσε η Ασημίνα στους τηλεθεατές. Είναι το ίδιο που προκαλούσε και στις πρώην συμπαίκτριές της που αποχωρούσαν από το GNTM 2 και έβλεπαν τα επεισόδια του παιχνιδιού και τα σχόλια της Ασημίνας για εκείνες.

Η αποχώρησή της για όσους δήλωναν απογοητευμένοι από την συμπεριφορά της σήμανε την έναρξη ενός «πάρτι» στο Twitter. Κι αυτά είναι τα πιο αστεία σχόλια.