ΓΟΝΕΙΣ

Γιορτή του Πατέρα: Η πιο ξεχωριστή κάρτα αγάπης από τη Μέριμνα

Γιορτή του πατέρα ή ημέρα του πατέρα ονομάζεται η ετήσια κινητή εορτή προς τιμήν του πατέρα, των πατρικών δεσμών και γενικά της επιρροής τους στην κοινωνία. Στην Ελλάδα γιορτάζεται κάθε χρόνο την τρίτη Κυριακή του Ιουνίου, ενώ σε άλλες χώρες, η ημερομηνία διαφέρει. Θεωρείται συμπληρωματική εορτή μαζί με τη Γιορτή της Μητέρας.

Με αφορμή τη Γιορτή του Πατέρα την Κυριακή 19 Ιουνίου η Μέριμνα, μάς προσκαλεί να γιορτάσουμε με τη συμμετοχή μας στην εκστρατεία #karta_agapis.

Η Μέριμνα είναι μία οργάνωση που παρέχει ψυχολογική στήριξη σε παιδιά που θρηνούν την απώλεια οικείου προσώπου ή ιατρονοσηλευτική και ψυχοκοινωνική φροντίδα σε όσα πάσχουν από μία απειλητική για τη ζωή ασθένεια, στηρίζοντας παράλληλα και τα μέλη των οικογενειών τους. Οι εξειδικευμένοι ψυχολόγοι της Μέριμνας, παρέχουν δωρεάν συμβουλευτική στήριξη και διευκολύνουν την προσαρμογή του παιδιού και της οικογένειας στην απώλεια του αγαπημένου τους προσώπου.

Μέσω της δράσης e-κάρτα αγάπης, θα χρηματοδοτηθεί η ψυχολογική στήριξη παιδιών και εφήβων που πενθούν την απώλεια του πατέρα τους. Κάθε πατέρας ακόμα και αν δεν είναι κοντά μας, Ζει για Πάντα στην Καρδιά μας.

Γιορτή του Πατέρα: Η πιο ξεχωριστή κάρτα αγάπης από την Μέριμνα

Πώς μπορείς θα στείλεις κι εσύ την πιο ξεχωριστή e-κάρτα αγάπης για τη Γιορτή του Πατέρα;

Από τις 13 έως τις 20 Ιουνίου, όποιος θέλει να στηρίξει τη δράση μπορεί να μπει στο merimna.org.gr/karta_agapis. Να διαλέξει την κάρτα της προτίμησής του και να ορίσει το ποσό της δωρεάς του. Στη συνέχεια μπορεί να συμπληρώσει τα στοιχεία του παραλήπτη της κάρτας και να γράψει την ευχή του για τον πατέρα της καρδιάς του. Mε την ολοκλήρωση της δωρεάς του, η e-κάρτα αγάπης θα αποσταλεί στο email που έχει ζητήσει. Ο ίδιος θα λάβει ευχαριστήριο email, όπως και απόδειξη της δωρεάς του.

Στείλε και εσύ την ευχή σου για τη Γιορτή του Πατέρα με την e-κάρτα αγάπης της Μέριμνας και βοήθησε ένα παιδί που έχει χάσει τον πατέρα του να λάβει τη στήριξη που χρειάζεται.