ΣΠΙΤΙ

Γιώργος Μαζωνάκης: Η minimal και κομψή κουζίνα του θα σε κάνει να φωνάξεις δυνατά «ζηλεύω ζηλεύω»

Instagram.com/georgemazonakis

Γιώργος Μαζωνάκης: Ένα όνομα συνδεδεμένο με ξέφρενα ξενύχτια, άφθονο ποτό, μπουζούκια και πολλούς δίσκους με γαρύφαλλα. Ένα όνομα συνδεδεμένο με βαριά, λαϊκά τραγούδια αφιερωμένα σε πρώην και σε άτομα που μας πλήγωσαν την καρδιά. Ένα όνομα συνδεδεμένο με τη μουσική σκηνή του λαϊκού ρεπερτορίου εν γένει.

Απ’ όπου κι αν το πιάσουμε, λοιπόν, το συμπέρασμα είναι ένα: Ο Γιώργος Μαζωνάκης συγκαταλέγεται ανάμεσα στους πιο αναγνωρισμένους και συνάμα αναγνωρίσιμους Έλληνες λαϊκούς τραγουδιστές. Εκτός, βέβαια, από το αδιαμφισβήτητο ταλέντο του στο τραγούδι, ο ίδιος το ‘χει και με τη μαγειρική, όπως φαίνεται από τις δημοσιεύσεις του.

Ο Γιώργος Μαζωνάκης έχει την πιο κομψή κουζίνα

Πιο συγκεκριμένα, στον ελεύθερό του χρόνο, ο τραγουδιστής αφήνει για λίγο στην άκρη τον ρόλο του τραγουδιστή και αναλαμβάνει τον ρόλο του μάγειρα. Δεν είναι λίγες οι φορές που ο Γιώργος Μαζωνάκης μάς έχει χαρίσει μαγειρικά tutorials στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram. Ωραίες και οι συνταγές – δεν μπορούμε να πούμε-, αλλά η κουζίνα του είναι ακόμα πιο εντυπωσιακή. Η απόδειξη, παρακάτω.

Κινούμενη στις αποχρώσεις του λευκού και του μαύρου, η minimal κουζίνα με τα μοντέρνα διακοσμητικά (όπως για παράδειγμα το μεταλλικό φωτιστικό στο πάνω μέρος του φούρνου) στην κουζίνα του τραγουδιστή, είναι αδιαμφισβήτητα η επιτομή της κομψότητας και της minimal, μοντέρνας διακόσμησης. Δεν θα μπορούσε άλλωστε να μην είναι, αφού μιλάμε για την κουζίνα της προσωπικότητας που ακούει στο όνομα Γιώργος Μαζωνάκης.

Το μαρμάρινο τραπέζι της κουζίνας πάνω στο οποίο απολαμβάνει τα μακαρόνια του ο Γιώργος Μαζωνάκης, κλέβει την παράσταση. Δεν μπορείς να πεις.