ΕΞΟΔΟΣ

Γιατί το highlight στον Παρνασσό ήταν -αναμφισβήτητα- το 0.0 degrees party by Heineken 0.0!

Το LadyLike πήρε τη σκυτάλη από το OneMan “τσουγκρίζοντας χωρίς αλκοόλ” στις χιονισμένες πλαγιές του Παρνασσού.

Αν μας ζητούσε κανείς να περιγράψουμε το “ιδανικό winter Saturday”, στο μυαλό μας θα έρχονταν εικόνες από ολόλευκες πλαγιές, fluo ρούχα για σκι, καλή παρέα και ρυθμική μουσική.

Κάπως έτσι ήταν για την ομάδα του LadyLike το περασμένο Σάββατο 25 Φεβρουαρίου, που έκανε την καλύτερη εκκίνηση για το τριήμερο, παρέα με τη Heineken 0.0. Με 21 μόλις θερμίδες ανά 100 ml, η Heineken 0.0 είναι η εξυπνότερη, απολαυστικότερη και coolest επιλογή για τέτοιου είδους happenings.

Το ραντεβού δόθηκε στο χιονοδρομικό κέντρο του Παρνασσού, όπου με την άφιξή μας και μόνο, ανέβασε τον ενθουσιασμό μας στα ύψη. Πλήθος κόσμου βρισκόταν από νωρίς εκεί, για να προετοιμαστεί για τα winter sports, ενώ πολλοί ήταν εκείνοι που είχαν ήδη ξεχυθεί στις πίστες του κέντρου. Το βλέμμα (και η καρδιά μας) στράφηκε κατευθείαν στο bar της Heineken 0.0, που είχε στηθεί στον εξωτερικό χώρο του σαλέ, με θέα σε όλο το χιονοδρομικό και ακριβώς δίπλα στην “καρδιά” του πάρτι.

Η ομάδα της 24MEDIA “τσούγκρισε χωρίς αλκοόλ” με τους επισκέπτες, μεταδίδοντας θετικά vibes και απογειώνοντας τη διάθεσή τους για πάρτι. Παρέα απολαύσαμε τη μοναδικά υπέροχη γεύση της Heineken 0.0, με φρουτώδεις νότες, απαλό σώμα βύνης και 0.0% περιεκτικότητα σε αλκοόλ. Φωτογραφηθήκαμε στο ειδικά διαμορφωμένο Photo booth της Heineken και τραβήξαμε τα πιο Instagram-friendly boomerangs, για να μοιραστούμε στα social media.

Εννοείται ότι όλοι κάναμε cheers με τις Heineken 0.0 ανά χείρας και βγάλαμε πολλές αναμνηστικές φωτογραφίες.

Αν και στο μπαρ δέσποζε η Heineken 0.0, η καλύτερη επιλογή για να απολαύσει κανείς σε μια απόδραση γεμάτη happenings και δραστηριότητες, πίσω από αυτό μας περίμεναν fun εκπλήξεις.

Χαρακτηριστικά το ring toss, που είχε στηθεί πίσω από το μπαρ της Heineken 0.0 έγινε ανάρπαστο, συγκεντρώνοντας αρκετούς διεκδικητές του “επάθλου”, που δεν ήταν άλλο από φαγητό. Οι επισκέπτες σε παρέες ή κατά μόνας προσπάθησαν -άλλοι με περισσότερη και άλλοι με λιγότερη επιτυχία- να τοποθετήσουν κρίκους στις φιάλες Heineken 0.0. Το αποτέλεσμα ήταν ξεκαρδιστικό, πετυχαίνοντας τον σκοπό του: να εξυψώσει την αδρεναλίνη και να παρακινήσει παίκτες και παρατηρητές να αλληλεπιδράσουν.

Πώς ήταν, όμως, το 0.0 degrees party by Heineken 0.0 για τους υπόλοιπους παρευρισκόμενους;

Ο Νίκος Ράπτης πήρε “Συνέντευξη Τύπου” στους θαμώνες του χιονοδρομικού και εξασφάλισε testimonials για τη Heineken 0.0, αποδεικνύοντας στην πράξη ότι η μπίρα χωρίς αλκοόλ είναι το “νέο cool”, ειδικά σε περιπτώσεις που δεν θέλεις να καταναλώσεις αλκοόλ, αλλά ούτε και να στερηθείς την γεύση του αγαπημένου σου ποτού.

Απολαύστε Υπεύθυνα!