ΓΑΜΟΣ

Γιατί να κάνετε φωτογράφιση πριν από το γάμο σας

Αγαπημένη μας νυφούλα. Όπως σου έχουμε πει και ξαναπεί πολλές φορές, ο ρόλος των φωτογράφων είναι critical στο γάμο σου. Το Yes I Do.gr, επίσημος συνεργάτης του Ladylike.gr, μας εξηγεί.

Όταν το πάρτι και ο χορός θα έχουν τελειώσει και τα φώτα θα σβήσουν, το μόνο που θα σας μείνει να κοιτάζετε νοσταλγικά είναι οι φωτογραφίες και το βίντεο του γάμου. Να ξέρετε πως από την εμπειρία μας, όσα ζευγάρια δεν έδωσαν την απαραίτητη σημασία στους φωτογράφους το μετάνιωσαν εκ των υστέρων.

Τώρα αφού κάνετε την έρευνα αγοράς σας και επιλέξετε φωτογράφους ένας ωραίος τρόπος για να δείτε τη δουλειά τους είναι δύο μήνες πριν από το γάμο να κάνετε μία φωτογράφιση μαζί για το βιβλίο των ευχών σας.

Εγώ το έκανα για το δικό μου γάμο και το αποτέλεσμα ήταν φανταστικό. Γελάσαμε, παίξαμε, αφήσαμε στην άκρη τις σκέψεις και τα προβλήματα, ήρθαμε πιο κοντά με τους φωτογράφους, ποζάραμε πιο άνετα και όταν πήραμε τυπωμένο το βιβλίο των ευχών στα χέρια μας ξέραμε ότι οι φίλοι μας θα γράψουν παντού.

Υes i do tips για ένα πρωτότυπο βιβλίο ευχών

1. Σκεφτείτε ένα ωραίο concept και κάντε το. Αφήστε τη φαντασία σας ελεύθερη. Μπορείτε να παίξετε ρόλους ή να κινηθείτε στο στυλ του γάμου σας, μπορείτε να βάλετε αστεία ρούχα ή και μαγιό

2. Θεωρήστε ότι κάνετε μια φωτογράφιση για τη Vogue ή το l’ Officiel. Δείτε το σαν μια ευκαιρία να ποζάρετε μπροστά στο φακό. Ακόμα και όσοι λένε ότι δε τους αρέσει, όλοι κρύβουμε έναν μεγάλο σταρ μέσα μας. Μετά τα πέντε πρώτα κλικ θα χαλαρώσετε.

3. Χαλαρώστε και εξοικειωθείτε με το έτερον ήμισυ. Ναι, το ξέρουμε δεν είστε μοντέλα αλλά σίγουρα μια φωτογράφιση πριν από το γάμο θα σας κάνει να νιώθετε πιο άνετα μεταξύ σας στην φωτογράφιση του γάμου. Αν νιώθετε ότι σας βοηθάει πιείτε πριν ένα ποτηράκι κρασί.

4. Παίξτε μεταξύ σας, κάντε γκριμάτσες, βρείτε το καλό σας προφίλ. Είναι ευκαιρία να δείτε και πόζες που σας ταιριάζουν και να τις χρησιμοποιείτε και αργότερα στη ζωή σας. Είμαι σίγουρη ότι οι φωτογράφοι θα σας δώσουν συμβουλές πως να κρύψετε τα μπρατσάκια ή την κοιλίτσα για να φαίνεστε πιο όμορφοι από ποτέ.

5. Χρησιμοποιήστε αυτές τις φωτογραφίες στο βιβλίο ευχών. Οι φίλοι σας θα εμπνέονται από τις πόζες και θα σας γράφουν ακόμα πιο πρωτότυπες ευχές. Άσε που θα έχουν την ευκαιρία να ξεφυλλίσουν το βιβλίο όλοι και έτσι στο τέλος της βραδιάς θα έχετε ένα γεμάτο βιβλίο ευχών.

 

Διαβάστε ακόμα στο Yes I Do.gr

Galia Lahav Bridal Collection 2015. Η ζωή είναι γλυκιά… #bboutique

Παντρεύεις την κολλητή σου; #5 απαντήσεις για το look της κουμπάρας by Evadeena