ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

Big Brother: Αυτός κρύβεται πίσω από τη φωνή του «μεγάλου αδερφού»

Το reality show “Big Brother”, ο «Μεγάλος Αδερφός της νέας εποχής» όπως τον αποκάλεσαν πολλές φορές στην πρεμιέρα του, ξεκίνησε να προβάλλεται το Σάββατο 29 Αυγούστου από τη συχνότητα του ΣΚΑΪ. Παρόλο που ακούγαμε για νέα εποχή στα αυτιά μας, μπροστά μας βλέπαμε σχεδόν σε όλο το επεισόδιο τον Ανδρέα Μικρούτσικο. Παράλληλα το concept «εκστασιασμένοι παίκτες εισέρχονται στο σπίτι του Big Brother» δεν φάνηκε να αλλάζει καθόλου μέσα στα 29 χρόνια που μεσολάβησαν από την πρώτη του προβολή και κάπως έτσι αισθανθήκαμε σαν να ξημέρωσε και πάλι το millennium.

Ένα χαρακτηριστικό που λειτούργησε ως όχημα για το ταξίδι μας στον χρόνο, ήταν το γεγονός ότι κάποια στιγμή άρχισε να ακούγεται η φωνή του «Μεγάλου Αδερφού» στο πλατό. Ο “Big Brother” συνομίλησε με τον παρουσιαστή Χάρη Βαρθακούρη αλλά και με τον Ανδρέα Μικρούτσικο, ενώ καλωσόρισε και τους παίκτες στο σπίτι του και τους έβαλε μάλιστα την πρώτη του δοκιμασία. Ποιος όμως είναι ο άνθρωπος που χαρίζει αυτή την αυστηρή και συνάμα ευγενική φωνή στο reality show του ΣΚΑΪ;

Η φωνή του “Big Brother” είναι ο Γιάννης Ράμος. Ο Γιάννης Ράμος είναι ηθοποιός, Μεταφραστής και σκηνοθέτης, ενώ ίσως τον θυμάσαι από τη συγγένειά του με την Έλενα Παπαρίζου και την κοινή τους εμφάνιση στο “After Dark” με τον Θέμη Γεωργαντά. Ο Γιάννης Ράμος και η Έλενα Παπαρίζου είναι πρώτα ξαδέρφια και στο παρελθόν έχουν δουλέψει μαζί στο “The Voice” του ΣΚΑΪ. Φωνή και το ένα, φωνή και το άλλο.

Γιάννης Ράμος: Από τις πολιτικές επιστήμες στο “Big Brother”

Ο Γιάννης Ράμος σπούδασε Πολιτικές Επιστήμες και Δημόσια Διοίκηση, Γλωσσολογία στο πανεπιστήμιο του Gothenburg στη Σουηδία. Παράλληλα, σπούδασε υποκριτική στη Δραματική Σχολή Γ. Θεοδοσιάδη και στο studio NAMA–Ε. Σκότη. Ο ίδιος μετρά αρκετές εμφανίσεις στο θέατρο στο βιογραφικό του.

Το όνομα του Γιάννη Ράμου για τη θέση της «φωνής» του “Big Brother” είχε ακουστεί πρώτη φορά στις αρχές του 2020. Τότε όπως είχε αποκαλυφθεί στην εκπομπή «Μεσημέρι yes» του Open, η συμμετοχή του ήταν κατά 99% σίγουρη.

«Η φωνή του Big Brother κατά 99% είναι ο κύριος Γιάννης Ράμος, ξάδερφος και συνεργάτης της Έλενας Παπαρίζου. Έχει επαφή με τον χώρο, με τα καλλιτεχνικά και με όλη τη showbiz και τη μουσική σκηνή. Η φωνή του είναι εκπληκτική, αν τον ακούσετε λίγο από αυτή τη συνέντευξη που έχει δώσει στον Θέμη Γεωργαντά, θα ερωτευτείτε τη φωνή του», είχε αναφερθεί στην εκπομπή. Και έχοντας ήδη ακούσει την φωνή του ως «Μεγάλου Αδερφού», θα συμφωνήσουμε.