ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

Γιάννης Μπέζος: Η νέα εκπομπή που θα παρουσιάσει και όσα ανακοίνωσε ο ίδιος

Papadakis Press/ΚΩΣΤΑΣ ΜΟΣΧΟΠΟΥΛΟΣ

Εκτός από την επική ατάκα του Γιάννη Μπέζου στο πλατό της εκπομπής Στούντιο 4, όταν παραδέχθηκε με απόλυτη ειλικρίνεια πως «πήγε σε reunion και κόντεψε να αυτοκτονήσει, καθώς διαπίστωσε ότι όλοι οι παλιοί χαζοί παρέμειναν χαζοί και όλοι οι ανόητοι χειροτέρευσαν», ο ίδιος είχε επιβεβαιώσει τότε τη νέα εκπομπή που θα παρουσιάσει αυτήν τη σεζόν στο OPEN.

«Θα καταπιαστούμε με κάτι μουσικό στο ΟΡΕΝ. Φιλοδοξώ ότι θα δημιουργήσουμε ένα 2ωρο, κάτι στο οποίο θα μπορεί να μπει με έναν τρόπο και ο θεατής που παρακολουθεί εκείνη την ώρα γιατί είναι ακροατής και θεατής ταυτόχρονα εκείνη την ώρα. Αυτά που θα ακούσει θα μάθει τι τα γέννησε, γιατί τα τραγούδια έχουν ένα χρόνο που έγιναν, να τα ακούσει χωρίς πολλή φασαρία και θόρυβο. Πολύ μίνιμαλ. Θέλω να πάμε λίγο στην ουσία, όσο μπορείς να το κάνεις αυτό στην τηλεόραση με τους καλεσμένους που ευχαριστώ από τώρα που θα έρθουν για να κάνουμε ένα 2ωρο όχι πνευματικής αναζήτησης, αλλά λίγο να ξεχαστούμε και να θυμηθούμε ταυτόχρονα. Είπα εύκολα το ναι», είχε αναφέρει τότε μεταξύ άλλων ο Γιάννης Μπέζος. Θα δούμε, λοιπόν τον ηθοποιό στις τηλεοπτικές μας οθόνες, όχι σε κάποια σειρά ή ταινία αλλά σε έναν νέο, πρωτόγνωρο ρόλο. Αυτόν της παρουσίασης.

Τα λόγια του έρχονται να επιβεβαιωθούν από την επίσημη ανακοίνωση του OPEN.

Η επίσημη ανακοίνωση του καναλιού για την ένταξη του Γιάννη Μπέζου στο δυναμικό του

Η νέα μουσική εκπομπή με οικοδεσπότη τον Γιάννη Μπέζο, ο οποίος βαδίζει σε νέα μονοπάτια, αναμένεται να κάνει πρεμιέρα τον Οκτώβριο. Παρακάτω διαβάζεις την επίσημη ανακοίνωση του σταθμού, αλλά και τα όσα είχε να πει ο ίδιος.

«Ιδανικός οικοδεσπότης, οξυδερκής και πνευματώδης, ο Γιάννης Μπέζος έρχεται για να πάρει τα πράγματα από την αρχή. «Ό,ΤΙ ΑΓΑΠΩ» είναι οι λιτές αποσκευές που αξίζει να κρατάμε στη ζωή μας – οι ιστορίες, οι μελωδίες, οι αναμνήσεις, οι φίλοι.

Κάθε εβδομάδα το «Ό,ΤΙ ΑΓΑΠΩ» με τον Γιάννη Μπέζο, θα φιλοξενεί φίλους. Γνωστούς καλλιτέχνες μαζί με την παρέα τους που θα ξετυλίγουν μέσα από τραγούδια που τους έχουν στιγματίσει, τις δικές τους προσωπικές ιστορίες, με χιούμορ και απρόοπτα.

Ένα καλειδοσκόπιο χαράς και συγκίνησης, με σπάνιο αρχειακό υλικό από τον κάθε καλεσμένο, με μουσικές εκπλήξεις, απρόσμενες καλλιτεχνικές συμπράξεις και πάνω από όλα, με μοναδικές ερμηνείες από αξέχαστα ελληνικά και ξένα τραγούδια».

Το σημείωμα του ηθοποιού που συνοδεύτηκε μαζί με την ανακοίνωση

«Όταν κάποιο τραγούδι ανεβαίνει στα χείλη μας είτε από ανάγκη εσωτερική, είτε από διάθεση για συμμετοχική διασκέδαση, ένας κόσμος δημιουργείται μέσα μας και στη σκέψη μας και στην καρδιά μας. Τους μαγικούς ήχους της μουσικής τους εμπεριέχουμε έτσι κι αλλιώς. Ποια ανάγκη ιστορική, χρονική, κοινωνική ή προσωπική γεννάει το κάθε τραγούδι; Και γιατί αυτό μας συντροφεύει και μας παρηγορεί μέχρι τώρα;

Το καλό τραγούδι δεν έχει ηλικία. Το χαϊδεύει ο χρόνος και κάθεται για τα καλά στην καρδιά μας. Ιδού λοιπόν μια ευκαιρία για τους καταξιωμένους μέσα στα χρόνια υπηρέτες της μουσικής αλλά και για τους νεότερους, να αναμετρηθούν με μελωδίες και λόγια που έγραψαν και είπαν άλλοι ομότεχνοί τους.

Αν μπορούσαμε να γίνουμε κοινή ανάσα με τους τηλεθεατές μας αυτό θα ήταν ευλογία», σημειώνει ο ηθοποιός.