ΓΑΜΟΣ

Γάμος αλά… εναλλακτικά

Πρόκειται σίγουρα για ένα αντισυμβατικό ζευγάρι. Η Ainsley είναι από την Αυστραλία και γνώρισε τον Καναδό Sebastien όταν τη σέρβιρε καφέ σε ένα τοπικό καφέ στο οποίο σύχναζε η ίδια.

”Ήταν έρωτας με την πρώτη ματιά”, ομολογεί στο ”Rock n Roll Bride” η Ainsley. Συγκατοίκησαν αφού έβγαιναν ραντεβού για μόλις τρεις εβδομάδες και αρραβωνιάστηκαν κατά τη διάρκεια μιας φωτογράφισης.

Είπαν τα πρώτα ”σ’ αγαπώ” μετά από τρία ραντεβού, ενώ παντρεύτηκαν αφού πέρασαν κάτι παραπάνω από πέντε χρόνια μαζί.

Η φωτογράφος Janneke Storm απαθανάτισε το ζευγάρι σε αυτές τις γεμάτες χρώμα φωτογραφίες, ενώ παντρευόταν στο Las Vegas, και καθώς χαλάρωναν σε μια παραλία στο Μπαλί.

Οι περισσότερες φωτογραφίες σύμφωνα με την Ainsley οφείλονται στο πόσο καλά ξέρει η Janneke τη δουλειά της και τραβούσε τις σωστές στιγμές, καθώς δεν ήταν στημένες.

 

Η Ainsley και ο Sebastien είχαν σχεδόν αργήσει για τον γάμο τους, την τελετή του οποίου έκανε ο Elvis Presley, οπότε σχεδόν έτρεχαν στους δρόμους του Las Vegas.

 

O αυθορμητισμός ήταν το κλειδί της επιτυχίας αυτού του εορτασμού, και στο πνεύμα αυτού, το ζευγάρι έκανε το ίδιο τατουάζ ”Las Vegas” για να θυμούνται την ημέρα. ”Δεν είχαμε ιδέα τι θα κάναμε εκείνη τη μέρα. Ξέραμε μόνο πως έπρεπε να είμαστε στο εκκλησάκι στις 3παρά τέταρτο το μεσημέρι. Έτσι ζήσαμε μια μέρα δίχως καθόλου άγχος.”

 

Τον προηγούμενο Νοέμβρη, το ζευγάρι πέταξε για το Μπαλί για να γιορτάσει πιο τροπικά την επέτειο ενός έτους τους.

 

 

Προσέλαβαν άτομα για να ράψουν τα ρούχα τους ειδικά για εκείνη τη μέρα, ώστε να είναι όσο extreme τους αρμόζει.

 

Η Ainsley είπε πως η ζέστη τους κατέβαλε λιγάκι, αλλά σταμάτησαν για μερικά espresso martinis, κι έτσι η μέρα έληξε με τον πιο ιδανικό τρόπο.

 

Φυσικά και μας ”απείλησαν” να περιμένουμε και μια φωτογράφιση για την επέτειο των δύο χρόνων του ζευγαριού.

Προφανώς και θέλουμε πολύ να δούμε τις επόμενες περιπέτειές τους.