ΕΞΟΔΟΣ

Sunday Funday: Η ιδανική Κυριακή της Κατερίνας Παπαγεωργιάδη (Dudette)

Η Κατερίνα Παπαγεωργιάδη ή αλλιώς Dudette, είναι παιδί του PR. Μετά από χρόνια στο χώρο έχει δημιουργήσει, με την αδερφή της, το δικό της γραφείο επικοινωνίας, δημοσίων σχέσεων και διοργάνωσης εκδηλώσεων ενώ παράλληλα έχει δημιουργήσει και τα δικά της αξεσουάρ. Last but not least αγαπά τη μουσική, στο παρελθόν μπορεί να την έχεις συναντήσει στα dexx αγαπημένων bar της Αθήνας, αλλά κάνει και σήμερα ορισμένα guests, ανάλογα με τα κέφια.Ποιο είναι το δικό της Sunday Funday;

«Ημέρα χαλάρωσης και του The Art of Doing Nothing (ιδανικά). Δεδομένου ότι όλη η υπόλοιπη εβδομάδα χαρακτηρίζεται από αγώνα δρόμου, την Κυριακή έχω ανάγκη από χαλάρωση και ηρεμία αλλά κυρίως από το να κινούμαι χωρίς άγχος. Ωστόσο, καθώς έχω στο αίμα μου το να γυρίζω και να μην κάθομαι στα αυγά μου, είναι δεδομένο ότι θα κυκλοφορήσω. Και έτσι ξεκινά το Sunday Funday».

«Αρχικά, ως γνήσια λιχούδω, θα ξεκινήσω με ένα λαχταριστό και πλούσιο brunch. Η ημέρα θα ξεκινήσει αργά οπότε το brunch καλύπτει το μεσημεριανοβραδινό μου».

Sunday Funday με καλό brunch

«Πρώτη στάση: στο αγαπημένο Noel (Κολοκοτρώνη 59Β). Ο κατάλογος του Brunch έχει μερικά πιάτα που πραγματικά τα περιμένω με λαχτάρα. Απίθανο πεϊνιρλί με παστράμι, τρομερά αυγουλάκια ποσέ και την επιτομή των pancakes, με κρέμα μπουγάτσας».

«Εν συνεχεία, και επειδή μ αρέσει τρομερά να περπατάω, θα κάνω μια βόλτα στο Μοναστηράκι, Πλάκα και μετά μέσα από το Ζάππειο. Ανάλογα, με την ώρα που θα έχει φτάσει και σε τι mood είναι και οι υπόλοιποι, μπορεί να κάνουμε καμιά στάση για κρασί. Επίσης αγαπημένο spot στο Κουκάκι η Gargaretta (Ροβέρτου Γκάλλι 1, Ακρόπολη), ό,τι πρέπει για Κυριακή νωρίς».

«Ιδανικό κλείσιμο ημέρας είναι ένα ωραίο θέατρο, τελευταία παράσταση που είδα ήταν η Μήδεια του Μποστ, στο θέατρο Θησείο (Τουρναβίτου 7, Ψυρρή)».