ΣΠΙΤΙ

Φτιάξε την καρέκλα σου αλλιώς

Ο Αύγουστος τελειώνει και κάπου εδώ έρχεται η ώρα να κοιτάξουμε ξανά τι γίνεται σπίτι. Nα δώσουμε, δηλαδή, λίγη περισσότερη έμφαση στο χώρο που θα περάσουμε τις περισσότερες ώρες της ημέρας μας, τους επόμενους πιο κρύους μήνες.

Αν είσαι από αυτές που κάθε χρόνο θες να κάνεις κάποια αλλαγή στο σπίτι σου, τι θα έλεγες να ξεκίναγες από τις καρέκλες σου; Βρήκαμε καταπληκτικές ιδέες στο pinterest. Διάλεξε και πάρε!

Μην κάθεσαι (τουλάχιστον όχι ακόμα)! Ξεκίνα να δημιουργείς, ώστε να έχεις την πιο στιλάτη καρέκλα, όπως αρμόζει σε μια σωστή Lady.

Πινέλο και πάμε

Αν πιάνει το χέρι σου, ένας πολύ καλός τρόπος να αλλάξεις την καρέκλα σου είναι να πάρεις πινέλο και μπογιά. Ακόμα και το χρώμα μόνο να διαφοροποιηθεί, χωρίς πολλά πολλά σχέδια, η αλλαγή έχει γίνει.

Αν πάλι θέλεις κάτι πιο περίπλοκο, πάρε ιδέες.

Κάτι από Αμερική

Ξεκούραση στη φύση

Κι άλλη φύση

Κι άλλη φύση

Μουσική καρέκλα

Λουλούδια στο γραφείο

Οι λεπτομέρειες κάνουν τη διαφορά

Στένσιλ

Αν πάλι το χέρι σου δεν πιάνει και όλα τα παραπάνω σου φαίνονται κάπως περίεργα να τα καταφέρεις, σου έχουμε νέα. Στο εμπόριο μπορείς να βρεις πάρα πολλά σχέδια στένσιλ, που αναλαμβάνουν όλη τη “βρώμικη” δουλειά για σένα. Εσύ απλά ρίχνεις τη μπογιά και το σχέδιο αποτυπώνεται πανεύκολα. Δες αυτές τις καρέκλες, πόσο ιδιαίτερες έγιναν με αυτή την τεχνική.

Γραμμένα νοικοκυρεμένα

Σεμεδάκι

Ας κάτσω στα νέα

Έχεις πολλά περιοδικά, αφίσες, κόμικ που δε ξέρεις τι να τα κάνεις; Χρησιμοποίησε τα για να ντύσεις τις καρέκλες σου ντε! Παίρνοντας μια ειδική κόλλα, ξεκίνα τις χειροτεχνίες και βάλε χρώμα στο καθισιό σου. Ακόμα και ένας χάρτης παλιός – που τι να τον κάνεις πια εδώ που τα λέμε, φτάσαμε στην εποχή του Google Earth- μπορεί να ταιριάζει υπέροχα στην αδιάφορη καρέκλα.

Στηρίξου στην πλάτη των κόμιξ

 

Που στο χάρτη κάθεσαι;

Κάτσε να διαβάσουμε

Ντύσου θα κρυώσεις

Για εσένα που δε θες να βάλεις στο κεφάλι σου τον “μπελά” του βαψίματος, τι θα έλεγες να έκανες πιο πρωτότυπες τις καρέκλες σου με μερικές λεπτομέρειες; Οι κορδέλες δεν είναι μόνο για τους γάμους, πάνε μια χαρά και στο σπίτι σου. Αλήθεια σου λέμε, δες.

Καρέκλα για δέσιμο

Επίσης μπορείς να δώσεις ένα αέρα πρωτοτυπίας, βάζοντας στην πλάτη κάτι ασυνήθιστο.

Φύσηξε δημιουργικότητα

Από την ενότητα “ντύσιμο καρέκλας” δε θα μπορούσαμε να παραλείψουμε και την αλλαγή υφασμάτων. Μόνο το μαξιλάρι να βάλει άλλο ρούχο, η καρέκλα σου θα πάρει άλλη όψη. Σκέψου το.