ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

Φιλαράκια: Το reunion είναι πλέον σίγουρο και ο Matthew Perry το γιόρτασε φτιάχνοντας Instagram

AP Photo Kevork Djansezian

Η Οδύσσεια των “Friends” δεν λέει να τελειώσει. Κάθε τόσο έρχονται πληροφορίες για το πιθανό reunion της αγαπημένης παρέας, αλλά χωρίς να έχουμε μία σαφή απάντηση. Μετά τη μυστήρια ανάρτηση του Matthew Perry στο Twitter για μεγάλα νέα που έρχονται, τα «Φιλαράκια» κατέληξαν σε συμφωνία.

Η συμφωνία με την HBO για τα [Φιλαράκια

Η HBO Max είναι η νέα πλατφόρμα που παίρνει τα δικαιώματα των Friends από το Netflix και θα έχει ως κεντρική σειρά, όλες τις επαναλήψεις από τα Φιλαράκια. Και πώς θα γιορτάσει αυτό το γεγονός; Με ένα αφιερωματικό επεισόδιο, στο οποίο θα συναντηθούν όλοι οι συντελεστές της σειράς. Αν και τα τελευταία χρόνια, οι 6 πρωταγωνιστές ήταν σχετικά αρνητικοί απέναντι στο ενδεχόμενο, όπως όλα δείχνουν, έφτασαν σε συμφωνία. Και το κατάφεραν έπειτα από μήνες σκληρών διαπραγματεύσεων.

Οι Jennifer Aniston, Courteney Cox, Lisa Kudrow, David Schwimmer, Matt LeBlanc και Matthew Perry θα πάρουν 3 με 4 εκατομμύρια δολάρια για τη συμμετοχή τους στο επεισόδιο. Ξέρουμε ότι θα έχει διάρκεια μίας ώρας και ακούγεται ότι ίσως το παρουσιάσει η Ellen Degeneres, χωρίς ωστόσο να έχει υπάρξει κάποια επίσημη ανακοίνωση. Θα επιστρέψουν και οι δημιουργοί Marta Kauffman και David Crane ως παραγωγοί. Βαθιά μέσα μας, ελπίζουμε να επιστρέψουν και ως σεναριογράφοι. Όλοι οι fans περιμένουν να δουν το cast να επιστρέφει στους ρόλους του, και όχι να γίνει απλώς συζήτηση, όπως συνέβη το 2016, προς τιμήν του παραγωγού James Burrows.

Πόσο θα κοστίσει συνολικά το αφιέρωμα στα «Φιλαράκια»;

Το ειδικό επεισόδιο- αφιέρωμα στα «Φιλαράκια» υπολογίζεται ότι θα στοιχίσει πάνω από 20 εκατομμύρια δολάρια και είναι ο ιδανικός τρόπος να προωθηθούν όλοι οι κύκλοι που θα παίξουν σε επανάληψη στη νέα πλατφόρμα.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

This is how thrilled I am to finally be on Instagram. So, here we go…

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Matthew Perry (@mattyperry4) στις

Ένα τα κομμάτια του παζλ μπαίνουν στη θέση τους. Μετά την Jennifer Aniston και τις δηλώσεις περί συζητήσεων και προετοιμασιών, ήρθε ο Matthew Perry να μάς αποσυντονίσει με ένα σύντομο αλλά περιεκτικό tweet. Και τώρα έφταιξε λογαριασμό στο Instagram, βάζοντας ως πρώτο post τον χορό του Chandler από τα «Φιλαράκια». Τυχαία η επιλογή; Τυχαίο το timing; Δεν νομίζω.