ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

Φιλαράκια: Οι guest stars στο reunion της σειράς θα σε αφήσουν με το στόμα ανοιχτό. Το teaser θα σε συγκινήσει

Οι Matthew Perry, Jennifer Aniston, David Schwimmer, Courteney Cox, Matt LeBlanc και Lisa Kudrow ποζάρουν για τη 2η σεζόν της σειράς «Φιλαράκια». NBCU Photo Bank/NBCUniversal via Getty Images via Getty Images/Ideal Image

Είναι πλέον επίσημο. Τα «Φιλαράκια» επιστρέφουν σε ένα reunion που περιμέναμε καιρό, στις 27 Μαΐου 2021 μέσω του HBO Max. Το πρώτο teaser ¨ηδη κυκλοφόρησε προκαλώντας από ρίγη συγκίνησης μέχρι φρενίτιδα στους fan της σειράς. Σε αυτό το teaser τα αγαπημένα μας «Φιλαράκια», Jennifer Aniston, Courteney Cox, Lisa Kudrow, Matthew Perry, Matt LeBlank και David Scwhimmer περπατούν αγκαλιασμένοι και απομακρύνονται από την κάμερα.

Στην άλλη άκρη της οθόνης, όλοι εμείς που παρακολουθήσαμε το teaser, περιμένουμε με ανοιχτή τη δική μας αγκαλιά, τα «Φιλαράκια» στο reunion τους. Μπορεί ο τίτλος του να μην είναι πρωτότυπος, αφού το επεισόδιο τιτλοφορείται ως ώρας “Friends: The Reunion“, αλλά η συγκίνησή μας είναι μεγάλη. Φυσικά στην οθόνη μας δεν θα εμφανιστούν μόνο το cast των πρωταγωνιστών. Γιατί τι «Φιλαράκια» θα ήταν χωρίς λαμπερούς κι αναπάντεχους guest stars;

Τα «Φιλαράκια» ξεκίνησαν να προβάλλονται στο NBC το 1994 και ήταν μια δημιουργία των David Crane και Marta Kauffman. Από τον «πιλότο» της η σειρά έδειξε ότι θα γίνει επιτυχία και τελικά μπήκε στην τροχιά να γίνει μία από τις πιο δημοφιλείς σειρές όλων των εποχών. Το φινάλε της 10 χρόνια αργότερα, παρακολουθήσαν παγκοσμίως περίπου 50 εκατομμύρια άνθρωποι. Περίπου τόσοι οι και περισσότεροι άνθρωποι στον κόσμο πρέπει να περιμένουν και το Reunion της παρέας των Ross, Rachel, Joey, Monica, Chandler και Phoebe που θα προβληθεί στο HBO Max στις 27 Μαΐου 2021.

Το σίγουρο είναι πως δεν θα δούμε τους πρωταγωνιστές τους να επαναλαμβάνουν τους ρόλους τους και τις ιστορίες των ηρώων να συνεχίζουν από εκεί που τις αφήσαμε. Το ειδικό επεισόδιο του Reunion θα περιλαμβάνει όλους τους δημιουργούς και τους star της σειράς «Φιλαράκια» που θα συζητούν για τη σειρά. Μαζί για να τιμήσει την κληρονομιά των αναπάντεχων guest της σειράς, το Reunion θα έχει και κάποιους υπερ-διάσημους, φιλοξενούμενους.

Οι guest star στο reunion της σειράς «Φιλαράκια» θα σε αφήσουν με το στόμα ανοιχτό

Τα ονόματα είναι πολλά, είναι υπερβολικά διάσημα και είναι σίγουρο ότι όπως το teaser του Reunion της σειράς «Φιλαράκια» έτσι κι αυτά θα σου προκαλέσουν από ρίγη συγκίνησης μέχρι -το πιθανότερο- φρενίτιδα. Οι guest θα περιλαμβάνουν τους εξής: David Beckham, Justin Bieber, BTS, James Corden, Cindy Crawford, Cara Delevingne, Lady Gaga, Elliott Gould, Kit Harington, Larry Hankin, Mindy Kaling, Thomas Lennon, Christina Pickles, Tom Selleck, James Michael Tyler, Maggie Wheeler, Reese Witherspoon, και Malala Yousafzai.

Την ανακοίνωση των ονομάτων έκανε η WarnerMedia. Η λίστα περιλαμβάνει super fan της σειράς, αυτούς που εμπνεύστηκαν από τα «Φιλαράκια» στη ζωή και τη δουλειά τους αλλά και άλλα πρόσωπα που συμμετείχαν ως αληθινοί guest ρόλοι σε αυτή. Για παράδειγμα οι Pickles και Gould ήταν οι γονείς του Ross και της Monica ενώ ο Hankin ήταν ο ιδιόρρυθμος γείτονας των πρωταγωνιστών, κος Heckles. Ο Lennon ήταν ο «δίδυμος χεριών» του Joey στην 5η σεζόν, ενώ η Wheeler δεν χρειάζεται παραπάνω συστάσεις από το όνομά της στη σειρά, Janice. Φυσικά ο Selleck ήταν ο Richard της Monica, η Witherspoon η μικρή αδερφή της Rachel, Jill και ο Tyler ήταν το ανεπίσημο έβδομο «Φιλαράκι», ο Gunther.

Το Reunion της σειράς «Φιλαράκια» θα σκηνοθετήσει ο Ben Winston. Σύμφωνα με τη WarnerMedia θα είναι ένα επεισόδιο γεμάτο εκπλήξεις. Ανάμεσα σε αυτές που ονειρευόμαστε, διαβάζοντας και τα ονόματα των guests θα είναι το “Smelly Cat” σε επανεκτέλεση από τη Lady Gaga.