ΦΕΝΓΚ ΣΟΥΙ

Φενγκ Σούι: Το απαραίτητο διακοσμητικό για να αυξήσεις τη θετική ενέργεια

Το σαλόνι είναι ίσως ο χώρος που κοινωνικοποιείσαι περισσότερο μέσα στο σπίτι. Αποτελεί τον τόπο συγκέντρωσης με τους φίλους σου, την οικογένειά σου και γενικότερα τα αγαπημένα σου άτομα. Αυτό, κατ’ επέκταση, σημαίνει ότι είναι σημαντικό να διασφαλίσεις το καλό Φενγκ Σούι και την ισορροπημένη ροή της θετικής ενέργειας μέσα σε αυτό.

Τα χρώματα, ο χάρτης Bagua, ακόμα και η κατεύθυνση που θα έχουν τα έπιπλα μέσα στο σαλόνι, είναι ανάμεσα στους παράγοντες που παίζουν σημαντικό ρόλο στην ενέργεια που θα αποπνέει ο χώρος σου. Τα διακοσμητικά που θα επιλέξεις παίζουν εξίσου σημαντικό ρόλο στο Φενγκ Σούι και αυτό που δεν πρέπει σε καμία περίπτωση να λείπει από το σαλόνι είναι τα φυτά εσωτερικού χώρου.

Φενγκ Σούι- φυτά – σαλόνι: Το (διακοσμητικό) τρίπτυχο της επιτυχίας που θα αυξήσει τη θετική ενέργεια

Τα φυτά απορροφούν γενικά την αρνητικότητα. Κι για έναν πολυσύχναστο χώρο, όπως το σαλόνι, είναι απαραίτητο να υπάρχει τουλάχιστον ένα. Δεν αρκεί, όμως, μόνο αυτό. Θα πρέπει να το προσέχεις κιόλας. Η καλή υγεία και η περιποίηση τους, εκτοξεύει στα ύψη τη θετική ενέργεια chi.

Μεγάλα, ψηλά φυτά και με πλούσιο φύλλωμα είναι το είδος που το Φενγκ Σούι αγαπάει πάρα πολύ. Αντιπροσωπεύουν τη ζωντάνια, τη ζωτικότητα, την υγεία σου και την ανάπτυξη. Φυσικά, όπως αναφέραμε και πιο πάνω, μπορούν να απομακρύνουν την αρνητική ενέργεια από τον χώρο σου.

Κάποια έξτρα, χρήσιμα facts: Απόφυγε τα φυτά με αγκάθια και με εξαιρετικά μυτερές άκρες στα φύλλα τους. Τα φυτά που τοποθετούνται στη δεξιά πλευρά του καναπέ ενθαρρύνουν, σύμφωνα με το Φενγκ Σούι, την ενέργεια και τις αναζωογονητικές συζητήσεις σε αυτόν τον χώρο.