ΣΠΙΤΙ

Φενγκ Σούι: Τι πρέπει να αποφύγεις στη διακόσμηση του υπνοδωματίου σου

Unsplash

Πολλές φορές προσπαθούμε να προσθέσουμε πινελιές στον χώρο μας, αλλά αντί να καταφέρουμε να τον ανανεώσουμε, μπλοκάρουμε την ενέργειά του. Οι κανόνες του Φενγκ Σούι θα σε βοηθήσουν να κάνεις τα σωστά βήματα.

Οι καθρέφτες, σύμφωνα με τους κανόνες του Φενγκ Σούι, χρειάζονται μεγάλη προσοχή. Δεν πρέπει να είναι ακριβώς απέναντι από μπαλκονόπορτα ή παράθυρο, ούτε έτσι τοποθετημένοι που να βλέπεις το σώμα σου όταν ξαπλώνεις.

Ακόμα, καθρέφτης απέναντι από καθρέπτη, δεν προτείνεται. Ιδανικά, αν θέλεις να έχεις μέσα στην κρεβατοκάμαρα, βάλε από τη μέσα μεριά της ντουλάπας έναν γιατί είναι και το χρηστικό του πράγματος.

Να αποφεύγεις συντριβάνια (ναι, κάποιος μπορεί να ήθελε συντριβάνι) ή κινούμενο νερό στην κρεβατοκάμαρα, διότι αυτό θα προκαλέσει ανήσυχο ύπνο αλλά και ατυχία σε τομείς ανθρώπινης αρμονίας όπως σταθερότητα, υγεία και σχέσεις.

Οι λάμπες ακριβώς πάνω από το κρεβάτι δεν ενδείκνυνται για καλό ύπνο. Είναι καλύτερο τα φώτα να βρίσκονται στα πλαϊνά του κρεβατιού. Επίσης, μιλώντας για τα πράγματα που μπορεί να βρίσκονται πάνω από το κρεβάτι, πες όχι στα αιχμηρά αντικείμενα.

Να αποφεύγεις στεφάνι με αντικουνουπικό δίχτυ που κρέμεται πάνω από το κρεβάτι γιατί θεωρείται ότι δημιουργεί πίεση και επηρεάζει τη ζωτικότητά σου και την υγεία σου.

Τέλος, μην αφήνεις κεριά πίσω από κεφάλι σου.